2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 59 پست

سلام عزیزم خوبید ان شاءالله با خانم دکتر ولاء موسوی صحبت کنید فوق العاده است 09191372878 دکتر موسوی 

اینم شماره انگلیس فکر کنم یا آلمان فوق‌العاده مهربونه و با خدا راهنمایی میکنن

00447510191314

09128124649  اینم شماره کسی هست که میتونید از طریق ایشون با خانم دکتر ارتباط بگیرید ان شاءالله چیزی نیست نگران نباشید 

ببین خواهرم ، خواهر منم اوتیسم هست و تا ۴ سالگی نمیتوسنت بشینه و راه بره بدنش شل بود ... ، علائم اوت ...

عزیزم  فکر میکنم شما سندروم دان رو توضیح دادین 

اوتیسم ظاهرشون هیچ فرقی یا مشخصه ای نداره 

درست میگم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  فکر میکنم شما سندروم دان رو توضیح دادین  اوتیسم ظاهرشون هیچ فرقی یا مشخصه ای نداره ...

.  عزیزم انواع داریم  اوتیسم ذهنی

اوتیسم حرکتی

اوتیسم زبانی

اوتیسم اجتماعی

اوتیسم حسی

اوتیسم با عملکرد ، و اینکه تمرکز نکن روی حرف بقیه حتما حتما ببر دکتر و حتما دکتر مغز و عصباب هم 19 سال با خواهرم دارم زندگی میکنم علائم رو میدونم عدم تمرکز ، و تمرکز به اشیا تا افراد و همین کف دست ، ولی خب بچه تو انشالله که مشکلی نداره خیلی ها هستن مثل بچه شما دیر به حرف میان 

بچه ت اشاره میکنه به وسایل؟چجوریه اشاره ش با دست باز؟یا دستشو جمع میکنه

من بردمش دکتر گفت بدتر شد بیارش اصلا جواب درستی بهم نداده شوهرم نمیزاره اصلا با دکتر راحت صحبت کنم عصبی شدم همش تو گوگل بچه حرف زدن بلد بود یادش رفته رو پنجه راه میره صداش میکنی جواب نمیده یا دیر جواب میده بال بال میزنه

من بردمش دکتر گفت بدتر شد بیارش اصلا جواب درستی بهم نداده شوهرم نمیزاره اصلا با دکتر راحت صحبت کنم ع ...

خب وقتی جواب درستی نداده ینی نتونسته تشخیص بده یا هم هدفش این بوده باز ببریش بخاطر پول.جواب سولایی که من پرسیدمو امتحان کن بگو.اگه امکانش هست با شوهرت نرو چون آقایون سختشونه اینجور جاها نمیتونن قبول کنن

خب وقتی جواب درستی نداده ینی نتونسته تشخیص بده یا هم هدفش این بوده باز ببریش بخاطر پول.جواب سولایی ک ...

ب صدا حساس قبلا پارک میبرمش میدویید بازی می‌کرد الان بی تفاوت دکتر از ترس شوهرم حتی اسم بیماری ب زبون نیاورد .گفت رو پنجه راه رفت دیگه بدون جدی .بیارش .حالا میگن دکتر بابایی مشهد درمان میکنه اونم ن کامل .حالا میگن هزاران نفر دنبالش نوبت نمیده حالا میبرمش مغز اعصاب

ب صدا حساس قبلا پارک میبرمش میدویید بازی می‌کرد الان بی تفاوت دکتر از ترس شوهرم حتی اسم بیماری ب زبو ...

وقت گرفتی از دکتر مغز و اعصاب.اگه امکانش هست خودت با بچه برو تا راحت حرفاتو بزنی