2777
2789
عنوان

کارماست یا چی❔️

99 بازدید | 15 پست

چند مدت پیش تو آمریکا آتش سوزی شد مردم ایران گفتن کارماست و.... با اون همه قدرت نتونستن خاموش کنن همه جا سوخت و....

من تازه فهمیدم تو ایران آتش سوزی شده الانم رفتم خبرا رو دیدم شهر ما هم سوخته الان باید بگن کارما بقیه کشور ها؟

حس بدی دارم من برای حیوانات و طبیعت خیلی ارزش قائلم تا آدما🫠🫠

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا چه کارمایی اخه

همینطوری دارم میگم 

الانم مردم اینو میگن 

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

کارما چیه بی کفایتی و بی مسئولیتیه

الان مردم اینو میگن 

خودزنی میکنی کار ما نیست ولی کار کسایی که آتیش رو تو طبیعت روشن گزاشتن

منظورم این نیست بابا 

الان مردم میگن کارماست و....

مردم حرف مفتشون زیاده از بس فساد زیاد شده فکر میکنن کارمای اونه ولی ممکنم هست باشه اما مردم بی گناهم ...

اون موقع سر آمریکا اینو میگفتن الانم میگن انقدر که احمقن 

من به کارما اعتقاد دارم ولی نه تو این موضوع ها که مردم درگیرشن 

مردم حرف مفتشون زیاده از بس فساد زیاد شده فکر میکنن کارمای اونه ولی ممکنم هست باشه اما مردم بی گناهم ...

پروفایلت آیو هست خیلی خوشگله🫠🍓

مرسی عزیزم 🥰اره ایو خیلی خوشگله

فدات

آره خیلی خوشگله واقعا🍓🫠💚

پروف توهم یونگی خیلی کیوته

مرسی قشنگم🍓💚