2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست😭😭

101 بازدید | 8 پست

همش حس اضطراب و جدیدا ترس از مرگ دارم من کسی بودم که ساعت خوابم و برنامم منظم بود حتی تا الان که ترم سه ام تو دانشگاه هیچ غیبتی نداشتم ولی الان بدجور بی حال شدم اصلا حس و حال هیچ کاری ندارم این هفته همه ی کلاسارو پیچوندم امروز خیلی بدتر بودم همش میزنم زیر گریه روانپزشکم هرچی زنگ زدم میگن تا دوماه آینده وقت نداریم😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی باعث شده اینجوری بشی؟؟

آره ولی خب ممکنه برای بقیه خنده دار بنظر بیاد من حدود 3ساله با اضطراب جراحی دندون عقل زندگی میکنم درحدی که یه مرحله افسردگی ام گرفتم سرش و حتی دارو هم مصرف کردم ولی الان اون دارو ها رو قطع کردم علتش هم اینه که من از این جراحی خیلی بیش از حد میترسم حتی تا جایی که بعد جراحی جای دندونم عفونت کنه بزنه به بقیه جاهای بدنم یا فکم فلج شه یا حتی یه اتفاقی بیوفته که نمیدونم فوت بشم و اینا چون من یکم بیش از حد خیال پردازم جمعه بعد سه سال پامو گذاشتم دندون پزشکی و بعد از اینکه دندون پزشک گفت باید جراحی کنی لضطراب خیلی زیادی گرفتم نمیدونمم به کی بگم راجع بهش چون همه میگن مگه بچه ای و اینا...

آره ولی خب ممکنه برای بقیه خنده دار بنظر بیاد من حدود 3ساله با اضطراب جراحی دندون عقل زندگی میکنم در ...

عزیزدلم تو ترست دلیل دلره اظطرابت دلیل داره وسولس فکری گرفتی ولی قرص لازم نیستی با چند جلسه روانکاوی بهتر میشی

آره ولی خب ممکنه برای بقیه خنده دار بنظر بیاد من حدود 3ساله با اضطراب جراحی دندون عقل زندگی میکنم در ...

بعدشم فوبیا داری و اینکه دندونی که عفونت داشته باشه تا عفونتش ازبین نره کاری یاش نمیکنن خیالت راحت تاحالااااا موارددد خیلیییی کمی دچار اینجور مشکلات شدن ک تو فکر میکنی

بعدشم فوبیا داری و اینکه دندونی که عفونت داشته باشه تا عفونتش ازبین نره کاری یاش نمیکنن خیالت راحت ت ...

نه دندونم عفونت نکرده من میترسم بعدش عفونت کنه چون همه ی عوارض بعد جراحیو خوندم چیزای ترسناکی نوشته بود

روزانه افراد زيادي اين جراحي ساده رو انجام ميدن عوارض خاصي نداره

ب فرض عفونت هم كنه درمان داره 

برو انجامش بده راحت كني خودت رو

اما  با دكتري وقت بگير ك  در جريان ترس و اضطرابت باشه و نسبت ب اين موضوع بيخيال نباشه يا ادم بد اخلاقي نباشه چون ممكنه ترست بيشتر بشه

كاربري دست ٢٥٠ نفر