2777
2789
عنوان

گفت نمیخوامت

200 بازدید | 16 پست

دو ماه باهم بودیم ،اونی بود کە میخوام تیپ،قیافە،کار،دوتامون باید قلق هم دستمون میاومد ولی هی گلە کردم چرا کم هستی،چرا موهات اونجورە،چرا اشتباه تایپ میکنی،چرا اینو میگی ،یە بار گفت یادت باشە ها خیلی بهم گیر میدی،

وای یاد دیتمون افتادم کلی استرس داشت اخرش اومد و گفت دیگە مهم نیست کسی ببینتمون باهم،چە خوش بودم اونروز

ولی یە شب گفتم اینستا داری گفت نههههه،ولی داشت سر همون گفتم کات گفت باش،راااااحتا

طاقت نیاوردم گفتم برگردیم هی پیچوند ،دیگە امروز باز گفتم ،یە طومار نوشت کە تو خوبی،لیاقتت بالاست ولی اخلاقمون بهم نمیخورە

آب یخ ریختن روم 🫠،چی میخواست؟قیافم خوب،اندامم خوووب،کارم،درسم،خونوادم،باوفام،متعهدم،خوش حرفم،چی میخواست؟؟؟

من چرا بختم سیاهە؟؟؟؟

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

خب اخلاقتون بهم نمیخوره دیگه 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنچه قسمت توست از کنار تو نخواهد گذشتهنوز ۲۰ سالته گل

برا من هیچ چیز خوبی اتفاق نمیفتە،اینکە با دستای خودم کیس خوبی واز دست دادم اذیتم میکنە

این یه بازی روانی دختراینجوری داره تورو وابسته میکنهالان ذهنت دنبال هیجانه ولی بهش برگردی هم اون هیج ...

برنمیگردیم،تموم شد،گگفت نمیخوام🥲حالم بدە انقدر غر زدم گلە کردم،سرش شلوغ شود خب کار شلوغ ولی وسط کارش پیام میداد زنگ میزد من هی گلە میکردم زلە شد از دستم😭