2777
2789

خیلی وقته طلاق گرفتین اما جایی ثبت نشده😌

من نامحرم هایی رو دیدم ک زیر یک سقف زندگی 

میکنند

و با ی کاغذ الکی همدیگرو زنو شوهر میدونن

و چه شوق هایی که درمن خاموش شد💔

منم مریض شدم افتادم شوهرم تنها کمکی که کرد این بود غذای بچه ارو داد😑

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت اگه زنه هنوز همچین شوهریو دوس داشته باشه شما چی بش میگین

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

ازدواج کلا مزخرفه، اسلامی و ایرانیش با شرایط فرهنگی و اقتصادی و تفکر انسان ها مزخرف تر

وقتی زن به دست اومده دیگه مرد به اندازه کافی هواش و نداره، چون مالکیت میاد وسط و به این راحتی نمیتونه بره

ازدواج خوشبخت کننده مال قصه هاست، ما فقط پول لازم داریم و پارتنری که آزارت داد بذاریش سر کوچه

اگه روال یه همچین چیزی بود خصوصیات انسانی بهتری تو خودشون پرورش میدادن، همدل تر و انسان تر میشدن و با انتخاب رفتار نادرست تنها میموندن

اون مکانیسم های دفاعیش قوین

عین آدمی که چشماش رو با عینک بتنی پوشونده که نبینه

برای بقا و روانی نشدنش لازمه که اینجوری بمونه، اگه ازش اینجوری بودن رو بگیرن فرومیپاشه

اون مکانیسم های دفاعیش قوینعین آدمی که چشماش رو با عینک بتنی پوشونده که نبینهبرای بقا و روانی نشدنش ...

چقد باید نبینه؟ شوهری خیانت میکنه بد دهنه سیگاریه خسیس و خوداری و سادیسمیه واقعا یه زن چه فکری پیش خودش میکنه که هنوز همچون مردیو دوست داشته باشه درک میکنم یکی بگه بخاطر بچم سر میکنم ولی حداقل عاشق نیستن دیگه

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

چقد باید نبینه؟ شوهری خیانت میکنه بد دهنه سیگاریه خسیس و خوداری و سادیسمیه واقعا یه زن چه فکری پیش خ ...

خب به جای عذاب کشیدن

چشماش رو میبنده و فکر میکنه دوستش داره

اگه اینجوری نبود شاید خودش رو میکشت یا دلمرده میشد ولی با گول زدن خودش حتی به صورت ناهشیار، حالش افتضاح نیست

همه شرایط جدایی و تغییر ندارن

چقد باید نبینه؟ شوهری خیانت میکنه بد دهنه سیگاریه خسیس و خوداری و سادیسمیه واقعا یه زن چه فکری پیش خ ...

نه عاشق نیست، برای اینکه زن واقعا توی مملکت ما خیلی کمتر دیده میشه، وقتی یه زن داره توی این مملکت مرد سالار با این ذهنیتهای مزخرف که نسبت به مطلقه ها دارند با این ذهنیت و رفتار که یه مرد با هر سنی میتونه یه دختر با هر سنی انتخاب کنه ولی زن باید انتخاب بشه و ........ زندگی میکنه، خوب سر زندگیش میمونه و تحمل میکنه! وگرنه عشق هرگز

وای امان از خط اخرش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

زن دیگه

زن ها تا آخرین لحظه امید دارن

ولی خدانکنه یه زن دیگه نا امید بشه و تمام

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
زن دیگهزن ها تا آخرین لحظه امید دارنولی خدانکنه یه زن دیگه نا امید بشه و تمام

اخلاقیات رو به همه زن ها نسبت ندهید نگید زن ها تا اخرین لحظه امید دارن بگید من تا اخرین لحظه امید دارم خیلی از زن ها زندگیشونو بدون امید بستن به یک مرد میسازن