2777
2789
عنوان

خوش به حالتون که

107 بازدید | 11 پست

خواهر و برادر دارند امروز یکی از دوستم یه خواهر داره اینقدر با هم خوبن همینجوری داشتم نگاهشون میکردم یهو گریم گرفت خیلی دوست داشتم خواهر و برادر داشته باشم

ومنی ک خواهر دارم و جاریمه 

از همه غریبه ها غریبه تره 

لعنت به بی پولی

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی تبعیض والدین بین بچه ها رو دیدی، حسادت خواهربرادرا رو دیدی، روابط ناسالم عروس و دامادا با خانواده ها رو دیدی، خوردن ارث توسط دایی و...رو دیدی اونوقت بغض کن بگو خوشبحالم که تکم.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
واقعا تنهایی حوصلتون سر نمیره

اخه کلی کار دارم درس دانشگاه درس برای آزمون 

فیلم کتاب تفریح  اصلا وقت نمی کنم حوصلم سر بره😂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."