2777
2789
عنوان

29 سالگی دندون قبول شد

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 38 پست
من دارم خودمو میکشم پرستاری قبول شم میترسم بعدا بگن چی خونده

دقیقا منم پشت کنکوری تجربیم و میدونم چقدر سخته قبولی تو رشته‌های پزشکی و پیرا پزشکی بعد یه عده میان میگن دندون قبول شده مگه چیکار کرده😑😐

همون پرستاریم سخته واقعا

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

بهر حال زیادی پرو بال میدن مهندسی و اینا سخت تره واقعا

چه ربطی داره ؟ شما داری رشته ی تاپ تجربیو با رشته تاپ ریاضی مقایسه می‌کنی. درحالی که این دوتا رشته هیچ ربطی به هم ندارن هر دوتاشونم خیلی رشته های خوبین

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهر حال زیادی پرو بال میدن مهندسی و اینا سخت تره واقعا

قبولی توی رشته دندون پزشکی خیلی سخته، با مهندسی قابل قیاس نیست واقعا

مهندسی در طول تحصیل سخته ولی دندون قبولیش سخته

قبولی توی رشته دندون پزشکی خیلی سخته، با مهندسی قابل قیاس نیست واقعامهندسی در طول تحصیل سخته ولی دند ...

نمدونم ما تو‌فامیلامون هس سه چهار نفری دندون پزشک ولی عادی رفتار میکنیم باعث افتخارن ولی هیچوقت تو شخصیتا فرق نمیزاریم

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

نمدونم ما تو‌فامیلامون هس سه چهار نفری دندون پزشک ولی عادی رفتار میکنیم باعث افتخارن ولی هیچوقت تو ش ...

رشته تحصیلی و شغل که قرار نیست شخصیت افراد رو تعیین کنه عزیزم، ما فقط گفتیم کار سختیه قبولی تو این رشته و دمش گرم که تلاش کرده و تو این سن قبول شده

وگرنه کسی که دندون میخونه تافته جدا بافته که نیست

والا ما با دخترش رابطه آنچنانی نداریم به مادرش هم تلفنی گفتیم مبارکه میگه چرا شخصا تماس نگرفتید خودت ...

اتفاقا قبولی تو ۳۰ سالگی به مراتب سخت تره

درضمن چه ربطی به سن داره؟ چون تو ۳۰ سالگی قبول شده ارزش کارش میاد پایین؟

شاید تو سن پایین شرایط درس خوندن نداشته

خیلی دیگه شورشو دراوردن مثلن پسره سگ اخلاق و اصن خوب نیس ولی چون دندون خونده میگننن وااای خوش بحالت ...

اخلاق گند یه نفر نمیتونه یه رشته رو بد کنه و بکشه پایین. همه که یجور نیستن

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

باشه درسته ولی جواب تبریک نگفتن ما آیا فحش و بد و بیراس؟ گله میکرد ما قبول میکردیم

نه کار اونم بد بود

ولی کار شمام خیلی زشت بوده که تبریک نگفتید ، خیلی کار دشواریه بخوای تو سن بالا رشته تاپ قبول بشی

مشکل اینه مادرش توهین کرده اگر انتقاد و گله میکرد ما قبول میکردیم

کار مامانش که درست نیست ولی قرار نیست ایشون چوب رفتار مامانشو بخوره عزیزم

وا خب دختر خالته باید تبریک بگین دیگه

یعنی شما به ی موفقیت برسین هیچ کس بهتون تبریک نمیگه

عجیبین واقعا

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

هر کی میگه دندون چیه ببخشیدا اصلا فکر نمیکنهکسی که کنکور داده می‌دونه چیهبهترین شغل و رشته ای که از ...

تلاشی که یه نفر میکنه تا دندون قبول شه اینا تو خوابم نمیبینن 

و نمیتونن

وگرنه هیچ کس انقدر راحت نمیاد در مورد همچین رشته ای بگه مگه چیههه حالا؟