2777
2789
عنوان

یعنی واقعا چرا

104 بازدید | 18 پست

من دوتا دوست دارم که از رابطم خبر دارن و همیشه هی میگفتن چرا نمیاد خواستگاریت و اینا.چند وقت پیش که دوست پسرم اومد خواستگاریم گفتن که چرا میخوای ازدواج کنی و بعدا پشیمون میشی.

بنظرتون این رفتار نشونه ی چیه؟

یکیشون میخواد طلاق بگیره اون یکی هم کلا پسر بازه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسود هستن و آدم خراب کن خواهرم

خیلی ادعای رفاقت میکنن.ما یه گروه ۳ نفره داریم که گاهی تو اون حرف میزنن باهم عمدا.چون خودشون مدام تو پیوی هم دارن حرف میزنن و میخوان من شک نکنم که اینکارو میکنن.

نمیدونم چحوری از زندگیم حذفشون کنم واقعا حالم بهم میخوره ازشون

خیلی ادعای رفاقت میکنن.ما یه گروه ۳ نفره داریم که گاهی تو اون حرف میزنن باهم عمدا.چون خودشون مدام تو ...

خواهرم بنظرم همون حذفشون کنی بهتره

این جور آدما فقط داستان درست میکنن

👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑

حسودیمن جات بودم برای همیشه کات میکردم. اینا درآینده تو زندگیت برات فتنه میسازن و زندگیتو خراب میکنن

چجوری دورشونو خط بکشم؟

ادمای بی ابرو ای هستن و میترسم ابرو منم ببرن.من کاری نکردم ولی خیلی دروغ گوان و بخوان ابرو ببرن قشنگ اینکارو میکنن

دلیلش رو خودت داری میگی دیگه 

یکیشون داره طلاق میگیره پس الان از نظرش ازدواج بدترین اشتباه زندگیشه. 

اون یکی هم که پسر بازه ، حاضر نیست ازدواج کنه و به یک نفر متعهد باشه . 

اگر از خواستگارت ایراد بگیرن یه چیزی . مثلا بگن فلان اخلاق بد رو داره . 

ولی چون کلا دارن در مورد اصل ازدواج کردنت حرف میزنن دارن نظر شخصی خودشون تو زندگی خودشون رو میگن ، نه زندگی تو . 

دلیلش رو خودت داری میگی دیگه یکیشون داره طلاق میگیره پس الان از نظرش ازدواج بدترین اشتباه زندگیشه. ...

جدای از اون خیلی حسودن.یکیشون با مامان دوست پسزم فامیله و دیدم که جلوم چجوری قربون صدقه مامانش میره.درحالی که اینکارو هیچوقت نمیکرد

خیلی ادعای رفاقت میکنن.ما یه گروه ۳ نفره داریم که گاهی تو اون حرف میزنن باهم عمدا.چون خودشون مدام تو ...

یهویی حذفشون نکن . ممکنه زندگیت خراب کنن . الکی جلوشون آه و ناله کن که سوزششون کمتر بشه ، دیگه کم کم طی یه مدت رابطه ات کم کن و بهشون هم بگو به خاطر مشکل و بدبختی وقت نداری ، بلکه حسودی نکنن . 

دوستم منم تو همچین شرایطی بود ، با یه آدم بی آبرو رفیق شد ، طرف اینقدر خودش خوب نشون داد ولی آخرش زهر خودش ریخت . 

یهویی حذفشون نکن . ممکنه زندگیت خراب کنن . الکی جلوشون آه و ناله کن که سوزششون کمتر بشه ، دیگه کم کم ...

دقیقا دارم همین کارو میکنم ولی مدام پیام میدن که چی شده و دوست جدید پیدا کردی و اینا

جدای از اون خیلی حسودن.یکیشون با مامان دوست پسزم فامیله و دیدم که جلوم چجوری قربون صدقه مامانش میره. ...

ببین جلوی اینجور آدم ها باید همش آه و ناله کنی بلکه دست از سرت برداره  ، یا اگر تواناییش رو داری با سر بری تو شکمش که حساب کار دستش بیاد . من که توانایی و اعصاب مقابله با این جور آدم ها رو ندارم به نظرم همون مورد اول بهتره برام . شما رو نمی‌دونم