2777
2789
عنوان

یک هفته مهمون دارم چیا بپزم

177 بازدید | 15 پست

مادرم اینا باخواهرمینا خواهرمینا تازه رفته بودم بتزم دارن میان خواهرم اشکلال نداره ولی از ش

وهرش هیچ خوشم نمیتد بچهاشم کثیف میکنن  چیا درست کنم چیکارا کنم خواهرا

ای کسانی که ایمان اورده اید هر خونه و مهمونی ایرانی با قورمه سبزی زینت داده می شود.

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

خودمونی و راحت بگیر دیگه

برنج و مرغ، قورمه،  قیمه، لوبیا پلو،  برنج با شامی،  پلوتن،  جوجه خونگی.  

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قورمه سبزی

قیمه

زرشک پلو 

شامی 

املت

ماکارونی

کلم پلو

سالاد ماکارونی

الویه

استانبولی پلو

آبگوشت

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

چیزایی که مد نظر ته همین الان مواد اولیشو تهیه کن که دائم نری فروشگاه 

مرغ و گوشت و برنج صیفی جات برا، سالادت و میوه 

میتونی برا عصرا نه ارد کیک بگیری خودت کیک بپزی به صرفه تره 

تخمه هم سرگرمیه خوبیه برا فیلم دیدن 

غذا هم در روز یه وعده رو سبک بپز که اذیت نشی 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

از خودشون تو اشپزی و نمیزکاری کمک بگیر

یک هفته مهمان به حساب نمیاد

با این خرج های گرون

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

یه هفته خدا صبرت بده..مرغ.قورمه سبزی.قیمه..خورشت الو..کتلت ..شامی ..کوکو..پیتزا و پیراشکی.. الویه   ماکارانی..اش و سوپ..کشمش پلو.زرشک پلو.ماهی و سبزی پلو..عدس پلو..لوبیا پلو..آبگوشت.. فسنجون..خوراک لوبیا..