2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مهاجر آن ؟ در اصل کشور ارمنستان به دنیا اومدن همشون ؟

بله مهاجرن.تو شهر ما مهاجر زیاده .مسیحی ها هم زیادن.

خیلی وقته اینجان و اینجا کلی ‌کلیسا هست.و سالیان ساله با این مردم نجیب همشهری هستیم.خیلیاشون همینجا بدنیا اومدن و دارن مثل ماها زندگی میکنن

🟡از ۹۰ اینجا بودم. یاشاسین آذربایجان و ترک قیزلاری❤🥰

بله مهاجرن.تو شهر ما مهاجر زیاده .مسیحی ها هم زیادن.خیلی وقته اینجان و اینجا کلی ‌کلیسا هست.و سالیان ...

یعنی میشه گفت اولین ارمنی ها زاده ارمنستان بودن بعد که وارد ایران شدن بچه هاشون ایرانی محسوب میشن 

خب از کشور گرجستان و ارمنستان وارد ایران شدن یعنی ایرانی نیستن

اونموقع جز ایران بوده، الان نه کشور جدا هستن، یکسری به ارمنستان برگشتند و یکسری بین ایران و ارمنستان در حال تردد و سفر.

ارمنی حساب می شند، معمولا تیزهوش و‌کاری.

گروهی مسلمون شدند و گروهی مسیحی موندند.

یعنی میشه گفت اولین ارمنی ها زاده ارمنستان بودن بعد که وارد ایران شدن بچه هاشون ایرانی محسوب میشن

بله دبگه اجدادشون ازونجا اومدن اینجا و موندگار شدن.البته الان دیگه خیلیاشون رفتن و اینجا نموندن خیلی کمتر شدن.با توجه به وضع ایران دیگه نموندن و رفتن.

همسایه خوده ما مسیحی بود هر چقدر از مهربونیش بگم کم گفتم.اونا هم خونه رو فروختن و رفتن

🟡از ۹۰ اینجا بودم. یاشاسین آذربایجان و ترک قیزلاری❤🥰

خب مهاجر آن ؟ در اصل کشور ارمنستان به دنیا اومدن همشون ؟

ارمنی های ایران در دوره های مختلف تاریخی به ایران مهاجرت کردند. فکر کنم اخرین بار زمانی بود که ترکیه دست به کشتار جمعی ارمنی ها زد. ارمنی هایی که الان ایران زندگی می کنند متولد ایران هستند. اجدادشون مهاجر بودند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم