2777
2789
عنوان

اقوام شوهر

628 بازدید | 52 پست

سلام خانما امروز میخوام در مورد یه چیزی صحبت کنم باهاتون .... 

چرا تو این سایت همه از اقوام شوهر بد میگن چرا ازشون غول میسازید ؟ ما هرکدوممون هم اقوام شوهر حساب میشیم برا زن داداشامون .... ایا واقعا بدیم؟ واقعا دو رو هستیم؟ واقعا بد جنس و بد دهنیم؟ ما هم از جنس زنیم همون جنسی که خواهر شوهرا و مادر شوهرامون هستن//// چرا به هم جنس خودمون توهین میکنیم ....

بخدا دنیا ارزش نداره ول کنید کینه و دشمنی رو بیاید با همه مهربون باشید مثل بارون به همه یکسان ببارید مهم نیس دیگران چی فک میکنن ....

خونواده شوهر و اقوامشونم دوست داشته باشید ما با هم خون اونا وصلت کردیم با پسرشون ازدواج کردیم هم بستر شدیم پس باید مادر و خواهر و پدرشم دوس داشته باشیم بخدا بعضی ادما اونقدرام بد نیستن.....

ببخشید طولانی شد فقط خواستم بگم قدر با هم بودن رو بیشتر بدونیم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا مامیخایم خوب باشیم.اما انگارقسمت نی😐

شما خوب باش گور بابای بدا .....

دنیا دو روزه بخدا

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

اره عزیزم واقعا اینجوریه..بعضی عروس ها خودشون ادب ندارن بعدمیان ازخواهزشوهرمیگن..یکی چندوقت پیش میگفت خواهرشوهرم اومد خونمون مثل گاو خورد..واقعا متاسف شدم براشون..حتی نخواستم جوابشو بدم..باشه دنیا گرده نوبت خودشون هم میشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

دلیلی نداره خانواده شو دوست داشته باشیم. فقط احترام و ادب

آداب و فرهنگ ها متفاوته ولی خانواده همسر انتظار دارن ما خودمونو سازگار کنیم با اونا و خودشون ذره ای کوتاه نمیان

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
همه يكي نيستن عزيزم بعضيا واقعا عقده اي و مريضن و وقتي ميبينن ديوار كوتاه تَر از عروس نيست از هر راه ...

حرفتو قبول دارم عزیزم 

همونا هم بیخیال شو تو فقط خوب باش همین

نظرتون محترمه ها اما ظاهرا متوجه نيستيد منم خواهرشوهرم ولي هيچ وقت به عروسمون توهين نكردم يا همسرم به خودش هرگز اجازه اين كارم نميده ولي .... پس بهتره واقع بين باشيم همه مثل هم نيستند

اگر چه دل به كسي داد         جان  ماست هنوز...  

منم بمادرشوهرم میگم دنیادوروزه اون قبول نمیکنه میگ تاتورونکشم این دنیارو ترک نمیکنم

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.

شما درست می‌فرمائید هر انسانی هم خوبی داره هم بدی هیچ کس کامل نیس ولی گاهی اوقات از بعضی رفتار ها نمیشه ساده گذشت.لطف مکرر میشه حق مسلم.خوبی دیگران را هم نباید کتمان کرد اما باید در موقعیت باشی تا بدونی گفتن بعضی موارد دور از واقعیت نیس

دلیلی نداره خانواده شو دوست داشته باشیم. فقط احترام و ادب آداب و فرهنگ ها متفاوته ولی خانواده همسر ...

عزیزم شما هر جور راحتی رفتار کن هرکس عقیده ای داره من میگم ما فقظ خوب باشیم و ذنبال خالع زنک بازی نباشیم همین