2777
2789
عنوان

اونایی ب بچه کوچیک دارن بیاین بگین چقدر خرجشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا توقع داری اینا کمک کنن؟ تا حالا چه خیری نسبت به مردم داشتن؟

من فهمیدم دوقلو حامله ام آنقدر گریه کردم همه گفتن ناشکری 

الان یک ماشین نداریم نگهدارشون سخته پول نداریم بازم خداروشکر دوتا بچه سالم دارم تو خونه چه میشه کرد 

من فهمیدم دوقلو حامله ام آنقدر گریه کردم همه گفتن ناشکری الان یک ماشین نداریم نگهدارشون سخته پول ندا ...

پناه بر خدا ایشالا خدا بسازه براتون 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
رفتم اول اینکه بچه ها رفلاکس دارن فقط باید شیر خشک تخصصی استفاده کنن بعدشم نمی‌دن بهشون میگن وزنشون ...

ای بابا یه بار یه خانومه که بچه هایش شیر خشکی بودن می‌گفت فکر کنم برای دوقلوهاش حرف زده بود اگر اشتباه نکنم از بهزیستی ۱۵۰۰میدادن

یعنی از ۱۳ تومنی که از حقوق شوهرت میمونه با کسر کرایه خونه بیمه میدین؟ 

چقد دستتون میمونه؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ای بابا یه بار یه خانومه که بچه هایش شیر خشکی بودن می‌گفت فکر کنم برای دوقلوهاش حرف زده بود اگر اشتب ...

همه که زیر نظر بهزیستی نمیرن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه هایش سالم بودناچون از نظر مالی ضعیف بودن تا دوسالگی بهشون پول میدادن

بهزیستی برای کسایی هست که اوضاع مالیشون صفره 

یا درامدی اصلا ندارن

یا از کار افتادگی دارن و نمیتونن کار کنن 

و موارد اینجوری 

هرکسی که مشکل مالی داره نمیتونه زیر نظر بهزیستی بره