2777
2789

من دوقلو دارم خدا دادی بوده .الان ۴۰ رو شونه دقیقا 

دلم خوش بود بیا رهبری ۵۰ تومن بلاعوض میده ولی امروز زنگ زدن گفتن به شما تعلق نمیگیره چون هم ای وی اف نبودین هم بچه دیگه ای ندارین 

شوهرمم ۲۰ درامدشه ۷ اجاره خونه میدیم بیمه هم آزاد میریزیم.شما بگید من چیکار کنم با این قیمت های شیر خشک و مای بی بی خیلی ناراحتم هیچی خرج نکنن بچه ها هر ماه دارو و شیر و خشک و دو دست لباس خیلی میشه آخه از کجا بیارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خداراشکر کن که راحت وبدون ای وی اف بچه گیرت آمده خرجشون خدا کریمه میرسونه بسپار دست همون که بچهارا بهت داده خودشم. روزیشون میرسونه. 

مگه شیر خودت نمیخورن

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

عزیزم به این چیزا قبلش باید فکر میکردی ۱۳ تومن حقوق برا خودتون هم خیلی خیلی کم بوده نمیدونم چطور تو این شرایط احتیاط نکردید برا بچه اوردن ... الان هم دیگه کاریه ک شده شوهرت نمیتونه اسنپ هم بره شغلش چیه؟ در کنار کار خودش یه کار دیگم بکنه یا خونتونو کوچیکتر بگیرید و تو محله پایینتر ک حداقل کرایتون کمتر بشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

سخته واقعا 

من دوتا شیر ب شیره اوردم اون موقع ارزون بود همه چی الان پسرم‌۹ و دخترم ۷ سال و نیمه

الان ی تاپیک زدم ی بیرون کوچیک بردم براشون ی دست لباس خریدم شد ۴ تومن

گرونه همه چیز 

عزیزم به این چیزا قبلش باید فکر میکردی ۱۳ تومن حقوق برا خودتون هم خیلی خیلی کم بوده نمیدونم چطور تو ...

دیگ کمتر از این نیست جایی اینم آشنا بوده 

دولت به دوقلوها باید کمک می‌کرد اخهههه

دیگ کمتر از این نیست جایی اینم آشنا بوده دولت به دوقلوها باید کمک می‌کرد اخهههه

واقعا توقع داری اینا کمک کنن؟ تا حالا چه خیری نسبت به مردم داشتن؟ 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑