من اینقد سرفه های شدید داشتم.دیشب رفتم متخصص بهم گفت سینوزیت عفونت داره.تو ریه هم التهاب میبینم.انتی بیوتیک و اسپری داده.بهتر ک نشدم از دیشب تا الان بدترم شدم.از ضعف سرم رو بالش گذاشتم یهوی ی سرفه های اومد سراغم ک نتونستم نفس بکشم.۳۳هغته و دو روزم.من احتمال میدم بخاطر بارداری عوت کرده.دیگه نمیتونم تو خونه بمونم.مرگ و دیدم.چند مدت پیش خواب دیدم پدرم ک فوت شده من و داره باخودش میبره ک وسط خواب بیدارشدم.اصلا حس میکنم دارم ب مرگ نزدیک میشم.میخام اگه دکتر صلاح میدونه برام ختم بارداری بزنه.دیگه نمیتونم این شرایط تحمل کنم😫
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مجبورم خودم دارم از دست میرم.پای مرگ و زندگیه.شاید برای اونم بهتر باشه
تحمل کن تا جایی که میتونی
خدایی نکرده بچه مشکلی براش پیش بیاد تا اخر عمرت درگیری و پشیمون
بازم با دکترت مشورت کن اگه واقعا سلامتی و زندگی خودت به خطر میوفته
چاره ای نیست
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
من الان پای جونمه دیگه شرایط نگهداری بچه ندارم.سرفه های میکنم ک نفسم از دست میدم.کنترل ادرار ندارم.ه ...
بچت چقدر وزنش؟
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
دو هفته پیش بزرگتر از سنش بود.الان نمیدونم احتمالا س کیلو شده باشه.بچم درشت بود انسولین میزدم
خب خوبه اگه وزنش بالاست
امپول تشکیل ریه زدی؟
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
امیدوارم هر دوتون سالم باشید لطفا برای من و همه منتظرا دعا کنخییلی سختمونه خیلی سختتت زندگی نداریم خ ...
انشالله خدا بهترین برات بخاد و دامنتون سبز کنه.من اینقد این س ماه اخر اذیت شدم ب غلط کردن افتادم برگشتم عقب بدون معطلی سقط میکردم.ارزش این همه درد کشیدن نداشت مال من ناخواسته بود .هیچ همزاهی ندارم.انسولین میزنم ک کنترل نمیشه.از سرفه های ک میکنم کنترل ادرار ندارم این زندگی نیست مرگ تدریجیه