2777
2789
عنوان

چی بخرم جهیزیه

109 بازدید | 15 پست

دوستام برای خرده ریزه های برقی آشپزخونه ۱۰۰ میلیون بودجه دارم میخوام غذاساز و چرخ گوشت و آبمیوه گیری و ماکروویو بخرم غذا ساز برند نینجا bn۸۰۰مد نظرمه ، آبمیوه گیری j700بروان ،چرخ گوشت بوش ولی مدل های پایینش ، ماکروویو هم یه مدل کانوکشن دار که بشه داخل کیکو اینا هم پخت 

به نظرتون وسیله ی کاربردی دیگه ای هست که احتیاج باشه ؟ اگر تجربه خوبی هم از وسیله هاتون دارید بگید مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرده ریز برقی آبمیوه گیر گوشت کوب برقی همزن چای ساز اینا هم هستاگه باز بودجه داشته باشی اسنک ساز قهو ...

چای ساز گفتم نخرم جاش اسپرسو ساز بگیرم گوشت کوب برقی هم فکر میکنی کاربردیه ؟لازمه بگیرم 

اسنک ساز هم حتما میخرم برند خوبی میشناسی ؟

چای ساز گفتم نخرم جاش اسپرسو ساز بگیرم گوشت کوب برقی هم فکر میکنی کاربردیه ؟لازمه بگیرم اسنک ساز هم ...

ببین بیشتر کدومش رو می‌خورید

من خیلی ازش استفاده نمیکنم پس فکر میکنم خیلی کاربردی نباشه 

مارک اسنک ساز خودم اصلا یادم نمیاد وگرنه میگفتم

ببین بیشتر کدومش رو می‌خوریدمن خیلی ازش استفاده نمیکنم پس فکر میکنم خیلی کاربردی نباشه مارک اسنک ساز ...

منم خیلی اهل قهوه نیستم که همش بخورم اما چای سازم به نظرم تا قوری کتری هست خیلی استفادهدنمیشه برای همین گفتم جایگزین کنم شاید بهتر باشه

ببین بیشتر کدومش رو می‌خوریدمن خیلی ازش استفاده نمیکنم پس فکر میکنم خیلی کاربردی نباشه مارک اسنک ساز ...

اسنک پزتون ازیناس که صفحش جدا میشه یا سره خودشه ؟