2777
2789

نه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب تو چه سبکی میخوای

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

آره عالیه

تو آغازگر نبودی

اثر مرکب

وقتی بدن نه میگوید

وقتی نیچه گریست

بدن فراموش نمیکند

چرا تا به حال کسی این هارا به من نگفته بود

ایناهم خوبن

و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین می‌ماند..

آره عالیهتو آغازگر نبودیاثر مرکبوقتی بدن نه میگویدوقتی نیچه گریستبدن فراموش نمیکندچرا تا به حال کسی ...

مرسی عزیزممم

میشه بگی این کتابی که گفتم راجب چیه و چی میگه ؟ 

مرسی عزیزممممیشه بگی این کتابی که گفتم راجب چیه و چی میگه ؟

چیزی که خودم تجربه اش کردم این بود که باعث شد خودم روابط انسانی رو بهتر و عمیق تر درک کنم و آرامش بیشتری رو تجربه کنم

و کتاب روانشناسی طوره و استادمون معرفی کرده بود

و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین می‌ماند..

هر چی جز عاشقانه

صد سال تنهایی گابریل مارکز یا عشق در زمان وبا

گوژپشت نُتردام ویکتور هوگو

قمارباز داستایوفسکی

میتونید خلاصه‌ی هر کدوم رو از اینترنت در بیارید. چون برای معرفی به بقیه میخواید بهتره یه مطالعه کوتاه در مورد هر کدوم که خواستید داشته باشید

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature