2777
2789
عنوان

اگه یه پسری

173 بازدید | 23 پست

اگه پسری ۶سال عاشق یه دختر باشه دختره هم دوسش داشته باشه مدام بره خواستگاریش خانواده دختره رضایت ندن بعد یه شبه خانوادش یه دختر دیگه رو براش بگیرن به عشق قبلیش فکر میکنه؟ چند بار میخواستن براش عروسی بگیرن فرار میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود اون آقا تصمیم گرفتندکه  ازدواج کنند ممکنه به پیشنهاد خانواده باشه 

اما نه به اجبار و یک شبه 

نه دیگه مهم نیست که فکر می‌کنه یا خیر 

آدم های جدید، گذشته را کمرنگ و حذف میکنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

فک می‌کنه و اگه اون دختر یه روزی بهش نخ بده راحت خیانت می‌کنه

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

معلومه ک فکر می‌کنه ۶سال زمان کمی نیست پس کسی ک ۶سال ب پای عشقش مونده مطمئن باش هیچوقت فراموش نمیکنه ...

🫩😮‍💨خوب چرا براشون زن میگیرن خودشون فراموش میکنن عاشق دیگه میشن میگیرنش دیگه

آخه اون چ گناهی داره دلم به حال اون دختره میسوزه

نه صرفا اون ذوقه تو چشاش نیست دیگه وگرنه که واسه زن و خانواده اش کم نمیزاره و تا جای ممکن هم اون حسو بروز نمیده که زنش حساس شه اگه مرد خوبی باشه 

و بعدم دیگه کم کم از فکر اون دختره در میاد ولی رد پای اون دختره همیشه تو ذهنش میمونه شاید بعد چن سال دیگه فکر نکنه به اون ولی شاید یه روزی یه جایی دوباره یه تلنگر یا یه آهنگ یا هرچی دیگه اون دختره رو یادش بندازه همین

شک نکنین ک فک میکنه بهترین زمدگی رو هم داشته باشه بازم وقتی میبینتش حالش گرفته میشه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

اره، ممکنه... چون به خصوصیات پسر بستگی داره ولی اینکه عشقش رو یادش بره نه...این موضوع پسر و دخترم نداره و کسی عشقش رو فراموش نمیکنه بلکه ته دلش پنهانش میکنه مگر اینکه اون دختر واقعا رفتاری داشته باشه که پسر زده شده باشه ازش

حالا اون دختره هم زندگی خوبی نداره هر لحظه ممکنه پاشی بلغزه

همون دختره که دوسش داشت ولی ازدواج نکردن؟ احتمال داره حس از بین بره ها ولی احتمالش کمه

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو