2777
2789
عنوان

تروخدا همه بیاین بگین چیکار کنم

73 بازدید | 5 پست

سر یه سری مسائل و مادرشوهرم به شوهرم گفت ازت راضی نیستم 

خیلی ذهنم درگیره واقعیتش وقتی این حرف رو زد

مادرشوهرم رفته شهر بزرگتر زندگی کنه تنهایی و بخاطر همین شوهرم گفت من هرچی میخرم برای خونه خودم برای توهم میگیرم بری شهر بزرگتر تنهایی چیکار کنی .دیگه پسر نداری اگه بری و اینا

من حالا هر از گاهی زنگ میزنم به مادرشوهرم بعد نگن عروسمون مثل پسرمونه چون یدونه عروسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن حوصله داری هرچی خواستن بگندرگیر بحث مادر و پسر نباش

نه بخدا اصن وارد بحث شون نمیشم ولی من به عنوان احترام زنگ میزنم به مادرشوهرم ولی خب اونا یه زنگ به من نمیزنن حتی خواهرشوهرم تنهایی چیکار میکنی چیکار نمیکنی هیچی 

خب توهم نزن خودتو کوچک نکن

آخه یه بار مادرشوهرم زنگ زده میگه واقعا که برات متاسفم این همه آجی آجی میکردی همین بود(خواهرشوهرم) تا الان یه زنگ بهش نزدی واقعا ک متاسفم🙂

ولی من خواهرشوهرم رو کاری ندارم به مادرشوهرم زنگ میزنم میگم مادره بازم دوفردای دیگه حرفی حدیثی چیزی از جانب من نباشه حداقل احترامم رو گذاشته باشه ولی دریغ از یه زنگ از سمت اونا😅