2777
2789

اینو درنظر بگیر 

کمترین ضریب هوشی 

کمترین درصد 

کمترین تلاش 

بهترین رتبه 

بهترین رشته 

بهترین دانشگاه 

همین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینو درنظر بگیر کمترین ضریب هوشی کمترین درصد کمترین تلاش بهترین رتبه بهترین رشته بهترین دانشگاه همین

خب مثلا چقدر؟

یعنی رتبه خیلی بالا با سهمیه ۵ درصد میشه ۷۵۰۰؟

فکر کنم درصداشون نسبت به تعداد غلط بیشتر میشه

مثلا اگر با ده تا غلط یکی میشه 50 درصد

اینا با ده تا غلط میشن 70 درصد. مثال زدم البته مطمئن نیستم

ولی فکر کنم همینه. انگار فرض کن غلطاش کمتر حساب میشه

فکر کنم درصداشون نسبت به تعداد غلط بیشتر میشهمثلا اگر با ده تا غلط یکی میشه 50 درصداینا با ده تا غلط ...

اها

پس از رتبه نمیندازه؟

مثلا بشه۳۰هزار بعد با سهیه بشه ۷۵۰۰

تقسیم بر چار میشه تقریبا

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

تقسیم بر چار میشه تقریبا

منطقه

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

خب مثلا چقدر؟یعنی رتبه خیلی بالا با سهمیه ۵ درصد میشه ۷۵۰۰؟

بله اصولاً رتبه کشوریشون رتبه در منطقشون با بقیه حساب میشه ولی رتبه  با هم سهمیه ای های خودشون که با همین میرم دانشگاه 

پنج رو نمی‌دونم چقد تاثیر بزارع ولی بیست و پنجی که رتبه چهل هزار منطقه سه رو آورده نشونده تو  پزشکی روزانه دانشگاه تیپ یک خیلی حرف توشه  

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
فکر کنم درصداشون نسبت به تعداد غلط بیشتر میشهمثلا اگر با ده تا غلط یکی میشه 50 درصداینا با ده تا غلط ...

نه عزیزم اینطوری نیست

درصد و تراز و نمره هاشون همونه

فقط وقتی که رتبه میدن یبار با سهمیه منطقه سنجیده میشن یبار با بقیه سهمیه ایا سنجیده میشدن

مثلا سهمیه 25 درصد خیلی تاثیر داره توی قبولی 

یعنی از هر دانشگاه 25 درصد ظرفیت مال سهمیه ایاس 5 درصدم به همین صورته 

البته من بعید میدونم همین باشه احتمالا تا 50 درصد از هر دانشگاهی رو به اینا اختصاص دادن

درکل که این مدل قبول شدنا تهش هیچی نیس آدمی که نمیتونه با سطح علمی خودش وارد دانشگاه شه ببخشید تهشم هیچ گو‌‌‌هی نمیشه فقط حق بقیه رو ضایع میکنن و الکی صندلی اشغال کردن

سهمیه مناطق اینجوریه که روی رتبه کل اثر میزارهولی سهمیه های جانبازی و اینا فکر میکنم روی درصد تاثیر ...

نه اصلا روی درصد تاثیر نمی‌ذاره 

نه درصد نه تراز 

روی رتبه تاثیر می‌ذاره 

میبینی طرف با تراز شش هزار و خورده ای نشسته تو کلاس دندون😍

همینقدر شیرین 

نه عزیزم اینطوری نیستدرصد و تراز و نمره هاشون همونهفقط وقتی که رتبه میدن یبار با سهمیه منطقه سنجیده ...

اها خیلیم عالی مرسی توضیح دادی. اسی پس این توضیحات رو بخون چون من کنکور 1400 بودم خیلی سر در نمیارم