2821
2789
عنوان

قطع رابطه

143 بازدید | 13 پست

دوستان من حدودا 2ونیم ماهه با یکی دوستم 33 سالشه و قصدش کلا ازدواجه 4-5 بار موضوع رو به مامانم گفتم اما شدیدا مخالفن من خودمم ازش خوشم میاد پسر خوبیه ولی ازدواج برام زوده 21 سالمه و اصلا دوس ندارم تو این سن ازدواج کنم.یه ماه هم هست خیلی با هم صمیمی و راحت شدیم  و خیلی زیاد عاشقمه.ولی من میخام رابطه رو تموم کنم اما نمیدونم چطوری؟اصلا روم نمیشه بهش بگم روزی دویست بار بهم میگه دوستت دارم منم میگم ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داره تو‌ رو‌ وابسته ی خودش میکنه،حتما منظوری داره

مردد ۳۳ ساله رو چه به بچه ۲۱ ساله؟ شما سنی نداری آخه، چرا باید دنبال دختر با این تفاوت سنی زیاد باشه.

اون میخواد‌بچه بزرگ کنه،کنترل کنه و سلطه طلب هست

زیاد دیدم اینجوری.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
نمیدونم چجوری اما زودتر تمومش کن وقتی قصد ازدواج نداری

خیلی عذاب وجدان دارم اون قصدش کاملا ازدواجه حتی به خانوادش گفته.خودش اصرار کرد من به مامانم بگم.اما کل این 3 ماه رو هر روز صبح تاشب با هم حرف میزنیم منم ازش خوشم میاد ولی اصلا حسی به ازدواج ندارم

داره تو‌ رو‌ وابسته ی خودش میکنه،حتما منظوری دارهمردد ۳۳ ساله رو چه به بچه ۲۱ ساله؟ شما سنی نداری آخ ...

من همش میگم خانوادم میگن سن ازدواجت نیست میگه 17 سالت که نیس 21 سال خودش زیاده.خانوادت میخان ترشی بندازنت تورو به من نمیدن؟

میکم در ازای اون همه حرف چکار میکنه واست عمللللی؟

خب قصدش جدیه واسه ازدواج.ما همدیگرو یبار دیدیم فقط یبار دیت داشتیم.ولی به خانوادش گفته موضوع رو .منم گفتم به خانوادم ولی اصلا راضی نیستن

من همش میگم خانوادم میگن سن ازدواجت نیست میگه 17 سالت که نیس 21 سال خودش زیاده.خانوادت میخان ترشی بن ...

هنوز ۲۱ سالته،ترشی بندازن چیه؟ مگه عهد بوقه؟

الان سن ازدواج بالا رفته ۲۱ که چیزی نیست

خواهرشوهرم ۱۲ سال اختلاف سنی داره با شوهرش،الان قصد جدایی داره.میگه فقط قبل عقد خوب بودیم بعد کم کم کم اختلاف سنی خیلی پر رنگ شد

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕