2821
2789
عنوان

پانیک

16 بازدید | 0 پست

[۱۱/۶, ۱۷:۴۴] Raziyeh: من که اضطراب داشتم کم بود قرص میخوردم تولد حضرت محمد که خاکبرسرا گفتن برین بیرون شهر 

من بدبختم رفتم نانوایی شد هفت و نیم تو راه برگشت یه ماشین پراید عوضی افتاد دنبالم حرف زشت تندتند میگفت جونم نبود داشتم سکته میکردم دویدم سمت فروشگاه نان آوران یه ماشین ۲۰۶ پارک داشت می‌کرد همچین زدم به شیشه اش اصلا نمی فهمیدم کیه آورد پایین شیشه رو گفتم این دیونه رو بگیر اصلا حرف نمیتونستم بزنم مرد هی گفت چی میگه آخر گفتم فرستادم تو کافی شاپ گفت خودم میبرمت مرد بیچاره اصلا خریدم نکرد اونا میشناختند خلاصه سوار شدم اومدیم خونه فاصله خونه تو و بی آرتی پیادم کرد زنگ خونه رو زدم نگاه خیابون کردم دیگه هیچی نمیدیدم اومده بود دنبالم داشتم می‌افتادم اومدم جیغ بزنم ۲۰۶ روبروش بود صدام کرد چته من اینجام مرد غول بود ۲۰۶ برو تو درو ببند

[۱۱/۶, ۱۷:۴۷] Raziyeh: ۲۰ شهریور تا ۲۸ مهر هی دیدم بدنم درد میکنه اعصابم که خورد خورد همش گریه میکردم رفتم مغزواعصابم هنوز تو نرفته بود منو دید چرا اینجوری شدی گفتم فردا رفتم روانپزشک اورژانسی پنیک کردم نفهمیدم دکتر چی میگه داشتم سکته میکردم روماتولوژی هم رفتم آزمایش داد اونم گفت اعصاب بدنتو داره میخوره 

از سایه خودم هم یموقع میترسم

باید چکار کنم روانشناسم ۳ سال میرم دارو داده ولی دارم دیونه میشم

روماتیسم عصبی هم سر این موضوع بیماری فیبرومیالژیا گرفتم دارو گرفتم نیم میلیون بهم نساخت روانپزشک گفت دوباره باید بری داروشو بمن بیای نشون بدی بهت بگم بخوری یا ته 

این داروهام

پروپرانولول ۱۰ # مبورین۲۰۰ # فکسوفنادین ۶۰ # لیورگل ۱۴۰

############## 

ویتامین d # b2 # امگا ۳ # قرص amin whay شکلاتی روزی ۲ 

##############

کلونازپام ۲ # ترانکوپین ۲۵ # سرترالین ۱۵۰ # دوکسپین ۱۰ # میگرادین