2777
2789

تو یه تاپیک بود در مورد سن ازدواج

نوشتم ۳۰ سالگی دیره برای ازدواج با دلیل هم گفتم چون حس و حال وانرژی  یه دختر ۲۰ -۲۲ ساله برای ازدواج با یه دختر  نزدیک ۳۰ سال یا بالاتر فرق داره یا یه پسر ۲۶ -۲۷ ساله با یه پسر بالای ۴۰ سال مثل هم نیستن

من کاری ندارم شرایط اجتماعی ،اقتصادی و...جامعه چه جوریه صرفا از نظر جسمی و روحی گفتم حالا دخترخانمایی که سنشون یکمی بالا بود به من و همفکرای من میگفتن شماها کجا زندگی میکنید و از این دست حرفها

ولی جان دلم سر حرفم هستم اگه ازدواجی هستین و بالاخره قصد ازدواج دارید این دست اون دست نکنید وسواس به خرج ندین ... 

اگر هم کلا علاقه ای ندارید اون دیگه نظر شخصی خودتونه ولی حداقل سرتون به کار و زندگی خودتون باشه با مردای متاهل نرید تو رابطه(خیلی دارم میبینم که میگم حتی با مردهای بالای ۶۰-۷۰ سال)

هوار نشید رو زندگی بقیه (البته دور از جون خیلیاتون)

تا جوون هستین یه پسر جوون انتخاب کنید و همراه هم زندگیتونو بسازید.تا معنی لذت زندگی رو بفهمید.درس هم بخونید سر کار هم برید و استقلال مالی هم پیدا کنید اینا هیچکدومشون با ازدواج تناقضی نداره

این نظر شماست دوست عزیز

لزوما درست یا غلط نیست

زمان قاجار هم میگفتن دختر ۱۲ تا نهایتا ۱۶ ۱۷ یالگی باید ازدواج کنه. اونم تو زمان خودش بود

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قشنگم کسی که بالای سی سال هست و صدشو برای زندگیش گذاشته و به حداقل شصت هفتاد درصد آرزوهایش رسیده مطمین باش مرد متاهلی که هشتش گروی نهشه رو در شأن خودش نمی‌بینه 

درضمن چه خانم چه آقا هستن کسایی که تصمیم گرفتن تو سن بالا ازدواج کنن و از قضا زندگی همشون پایدار تر از سن پایینا هم هست 

شوق ازدواج هم تو یکی تو بیست سالگی شکوفا میشه تو یکی دیگه تو سی سالگی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
این نظر شماست دوست عزیزلزوما درست یا غلط نیستزمان قاجار هم میگفتن دختر ۱۲ تا نهایتا ۱۶ ۱۷ یالگی باید ...

مسئله اینه که ما همون آدمها هستیم با همون شرایط بدنی که هزاران سال پیش آفریده شدیم

وقتی سن باروری برای یه خانم ۲۰ سال بوده هزاران سال پیش ۵۰۰ سال پیش هم همین بوده الان هم همینه

الان به نظرت سن بلوغ در گذر تاریخ تغییر کرده؟

مسئله اینه که ما همون آدمها هستیم با همون شرایط بدنی که هزاران سال پیش آفریده شدیموقتی سن باروری برا ...

ازدواج فقط مساله باروری نیست.

۱۰۰ سال پیش دخترا از ۸ ۹ سالگی آشپزی رو شروع میکردن و که تو ۱۲ سالگی کدبانوی تمام عیار باشن شوهر کنن. الانم هدف و معیار همونه؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

لزوما همه ی نظرات برای همه کاربردی نیست 

من ازدواج زیر ۳۰ و بارداری زیر ۴۰ رو‌ به شخصه قبول ندارم . بین اطرافیانم هم یه موضوع کاملا پذیرفته شده و عرف هست 

حتی نسل قبلیمون هم زیر ۳۰ و بدون تحصیلات و شغل ازدواج نکردن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ازدواج فقط مساله باروری نیست.۱۰۰ سال پیش دخترا از ۸ ۹ سالگی آشپزی رو شروع میکردن و که تو ۱۲ سالگی کد ...

خب الان هم از ۱۸-۱۹ سالگی شروع کنن

هر چند شرایط زندگیها الان طوری شده که بسیاری از خانمهای شاغل آشپزی هم نمیکنن و کارها تخصصی شده مثلا دوسه تا خانم یه طباخی میزنن و دو طرف به هم سرویس دهی میکنند

لزوما همه ی نظرات برای همه کاربردی نیست من ازدواج زیر ۳۰ و بارداری زیر ۴۰ رو‌ به شخصه قبول ندارم . ب ...

یعنی بچه دار شدن بالای ۴۰ سال باشه؟

واقعا به نظرت یه خانم ۴۷ ساله ی شاغل توان سر و کله زدن با یه کلاس اولی رو داره؟؟🤦‍♀️😐