هست که من نمیدونم چجوری برخورد کنم باهاش. قبلا همکار بودیم. کلا خیلی آقای درون گرایی هست. حالا استوری وات همدیگه رو میبینیم و لایک میکنیم. یه بار هم بهم پیام داد و گفت دوست داشته هر روز منو ببینه توی محل کار. قلب و اینجور چیزا هم فرستاد ولی من قلب نفرستادم. اما دیگه پیام نداد بعد ازون. بنظرتون از روی حس کنجکاوی بود یا علاقه؟ و من چکار کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگر مثلا دو هفته بگذره و جواب نده ینی هدف خاصی نداشته؟
نمیشه گفت کسی که واقعا عاشق بشه اعتراف براش سخت تر میشه محتاط تره و صبرش بیشتره ممکنه به دلایلی هیچوقت نگه ممکنه یه قدم برداره ولی بعد پشیمون بشه ولی نمیتونه فراموش کنه
اهوم درسته. هرچند فکرر نکنم اونقدرا عاشق باشه. اما بهرحال شما بعنوان آقا پیشنهادی برام داری؟
اگه بخواد کاری کنه خودش انجام میده چون شما راهو براش باز کردی مگه اینکه به هر دلیلی بخاطر مشکلات و شرایط زندگیش الان شرایط شروع یک رابطه یا ازدواج رو نداشته باشه و اگه هیچ مانعی نباشه و عاشقت باشه دوباره سعی میکنه باهات ارتباط بگیره ولی این بار باهاش یکم بهتر برخورد کن مثلا اگه قلب فرستاد توهم بفرست
من بهش علاقه دارم. نمیتونم تحمل کنم یه هفته نباشه یه روز درحد 10 دقیقه باشه. ترجیح میدم کلا فراموش کنم وجود داره تا اینکه همش منتظر و چشم به پیام یا استوریش باشم