2777
2789
عنوان

PMS لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ قشنگ منو خونمو توصیف کردی

قشنگ باید با وایتکس و جوهر نمک و تاید بیفتم به جون حموم سرویس بهداشتی سینک و کف خونه😂ظرفای داخل کابینت و بریزم بیرون، لباس چرکارو جمع آوری کنم با روفرشی های کثیف بره ماشین لباسشویی،بوی تمیزی و حس کنم🤣😁ولی متأسفانه چندوقتیه حسش نیس ،باید تاپیک انگیزشی تمیزی بزنیم🤣🤣باهم برخیزیم

🥲🥲🥲دیدی چقد حس خوبی میده وقتی کل خونه تمیزه از باطننن؟😂من ظاهری تمیز کنم بهم نمیچسبههه

آره خیلی حس خوبی داره حس سبکی

ولی وقتی حالم خوب نیس ول میکنم پسرمم کمک نمیکنه

منم

ولی خیلی وقتا دوست دارم کاش یکی بود تو کارا کمکم می‌کرد

قشنگ باید با وایتکس و جوهر نمک و تاید بیفتم به جون حموم سرویس بهداشتی سینک و کف خونه😂ظرفای داخل کاب ...

همه اینا سخته یه جا اونم تنهایی

یکی هم نیس کمکمون کنه

منم کلی کار دارم احساس میکنم خونم بو میده شوهرم و بچه ها بی سلیقه ان منم تنهایی نمیتونم

عزیزدلم کاش نزدیکت بودم🥲💗منم شهر غریبم ،خودمم و خودم،

ممنون مهربون منم شهر غریبم خواهرم اومده بود کلی بهم کمک کرد ولی بازم خونه ترکیده

یه ریز واسه بچه هام لباس جمع میکنم از رو زمین یه ریز میشورم جمع میکنم

احساس کلفتی بهم دست میده بعضی وقتا

همه اینا سخته یه جا اونم تنهایییکی هم نیس کمکمون کنهمنم کلی کار دارم احساس میکنم خونم بو میده شوهرم ...

وای منم بخدا حس میکنم خونم بو میده🤢دراصل بو نمیده هاااا منظورم اینه بو تمیزی نمیده، ولی من اخلاقم اینجوریه ک اگه  بخوام تمیزکنم یروزه تمیز میکنم حموم دسشویی میشورم ؛کل کابینتارو میریزم بیرون مرتب میکنم یا میشورم ، لباسارو یدور ماشین میریزم،خلاصه همه جارو میسابم ،بعداز تمیزی همه جا برق میزنه😂آخرشم یدور فرچه میکشم به فرش ها موها گرفته بشه خیلی ریزش مو دارم

وای منم بخدا حس میکنم خونم بو میده🤢دراصل بو نمیده هاااا منظورم اینه بو تمیزی نمیده، ولی من اخلاقم ا ...

هر چقدم بشوریم یکی دو روز دیگه همینه

فقط خودمون نیستیم که تمیز بمونه ماشالله بچه ها تو همه جا دست دارن

ممنون مهربون منم شهر غریبم خواهرم اومده بود کلی بهم کمک کرد ولی بازم خونه ترکیدهیه ریز واسه بچه هام ...

اخی عزیزم🥲ببین از الان مرتب بودن رو به بچه ها یاد بده کویچکن عادت میکنن،مثلا بگو مامان جان اگه غذا میخوای باید یچیز بندازی زیرت که نریزه رو فرش،یا وقتی اسباب بازی میاری باید جمع کنی،نزار بیارن توحال،بگو اگه به حرفم گوش بدید براتون جایزه میخرم،هرازگاهی براشون یه چیز خیلی خیلی کوچیک و قیمت مناسب بخر به عنوان جایزه

یه برگه بچسبون به اتاقشون برچسب ستاره بخر ، کار خوب انجام دادن کمک کردن کثیف نکردن یه برچسب ستاره بزن 

۱۰تا ستاره شد یچیز بخر یا خوراکی سالم یا ....

اخی عزیزم🥲ببین از الان مرتب بودن رو به بچه ها یاد بده کویچکن عادت میکنن،مثلا بگو مامان جان اگه غذا ...

تشویقشون میکنم خیلی همکاری نمیکنن سلختگی تو خونشووه به باباشون رفتن

الان که داشتم ظرف میشستم میخوام بلند شم یه شام درست کنم اگه خدا یاری کنه و بدن درد نداشته باشمو انرژی داشته باشم شب نخوابم و آشپزخونه رو تمیز کنم

وای نگو🥲منم خونه فقط در حد ۴روز تمیزه بچه ندارم تازه😂فک کن بچه بیارم خونه میترکه

وای اره

اشکالی نداره فدای سرت.بچه هم بیاد میرسی نگران نباش

پسر بزرگ من ۱۳ ارسال‌شده اندازه ۴ بچه اذیت داره خیلی هم شلخته است فوقش به زور اتاق خودشو مرتب کنه اونم چند هفته یه بار