حالم از این pms به هم میخوره تا دیروز سرحال بودما امروز یهویی داغونم ما زنها خیلی گناه داریم به خدا.... خود پریودی یک طرف pms قبلش یک طرف.. آدم نیستم الان من یک کفتار هستم ......
وصال او ز عمر جاودانه به خداوندا مرا آن ده که آن به
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من ویتامین AوEمیخورم علائمش کمترشده یعنی یک هفته قبلش دردشروع میشد الان چندروزازوقتش گذشته دردندارم فقط گاهی اوقات یه کوچولوکه اونم به حساب نمیاد بیشتراین دردهاوعلائم به خاطرکمبودویتامین وموادمغذیه
من دارم سعی میکنم تا نه این ماه آدم آرومی باشم نمیشه نمیشه اما pms مادرسگ ذله ام کرده کاش زودتر پریود بشم تموم بشه خسته شدم خدایااااا
لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭