حالم از این pms به هم میخوره تا دیروز سرحال بودما امروز یهویی داغونم ما زنها خیلی گناه داریم به خدا.... خود پریودی یک طرف pms قبلش یک طرف.. آدم نیستم الان من یک کفتار هستم ......
وصال او ز عمر جاودانه به خداوندا مرا آن ده که آن به
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وای که من پریشب داشتم شکم همه رو پاره میکردم گیر دادم به شوهرم که گاز رو زغال گذاشتی بااااای همین الان پاشی تمیز کنی میگفت باشه میگفتم نه الاااااان باید پاشی دید خیلی جدیه تمیز کرد بعد داشت شوخی میکرد اینقدر جیغ داد کردم رفت خوابید بعدم اینقدر به پسرررم سرکوفت زدم اونم گریه کرد خوابید🤧🤧🤧 وااقعا نمیدونم باید چیکار کنم تاز۶ قرص فلوکستین میخورم اگه نخورم قتل انجام میدم
همین الان با این وضعیت و حالم میخوام ظرفای دو روزو بشورم🥲۴روز قبلش بشدت خسته و تب و لرز و حالت تهوع و احساس افسردگی و ناامیدی شدید دارم با دل درد کمر درد 🫠
جالب بود امروز صبح به شوهرم گفتم من pms هستم اگه حرفی میزنم به دل نگیر بنده خدا روی تقویم علامت زد از این تاریخ تا سه روز اول پریودی حواسم باش ِچیزی نگه
وصال او ز عمر جاودانه به خداوندا مرا آن ده که آن به