2777
2789

ما ۳ ماهه باهمیم قصدشون جدیه از من یک سال کوچیک ترن ۲۱ سالشونه و واقعا از همه لحاظ خوبن. ما چون نزدیکیم تو هفته ۲ ۳ شب پیش همیم ینی شب مثلا ۹ ۱۰ از سرکار میاد دنبالم منم خب دلم نمیاد همش بخوایم شام بخوریم‌ میگم گناه داره همش بخواد خرج کنه پول شام بده همشم میگه بازار خرابه دلم میسوزه ولی میترسم از یه طرفم پررو شه بعده ها اگه بخوام دلسوزی کنم رعایت کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید برام جالبه وقتی با دوست پسرتون ساعت ده شب بیرون میرید و مسلما تا دوازده شب برنمی‌گردد خونه خانوادتون مشکلی ندارن؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

دوبار برو رستوران یه بار فقط کیک و قهوه بخورید شامو برید خونه 

یه بار برید ساندویچ بخورید 

ولی مستقیم نگو نریم شام پول خرج نشه در قالب وای چقد هوس کردم و اینا بگو 

یبار اون از خونه غذا درست میکنه

یبار من

میریم رستوران، کافه، ساندویچ 

هر از چندگاهی من مهمون میکنم و..

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

از هر سه دفعه یه دفعه برین بیرون شام 

مرد رو هر جور عادت بدی تا ابد همونجوریه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

ببخشید برام جالبه وقتی با دوست پسرتون ساعت ده شب بیرون میرید و مسلما تا دوازده شب برنمی‌گردد خونه خا ...

عزیزم تا ۱۲ و نیم منو میزاره خونه. دیرتر از ۱۲ و نیم مشکل دارن و اینم بگم که کم کم بهش دارن اعتماد میکنن که میزارن من تا ۱۲ پیشش باشم

خانواده ها چ اوپن شدن ماشالله پسر ۲۱ ساله چ ب جدی بودن

لااقل بالای ۳۰سال بود و موقعیت ازدواج داشت به چیزی.

پسر ۲۱ ساله باید ددی پولدار داشته باشه که ساپورتش کنه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی