2777
2789

زیره و لیمو باریج اسانس، خوبه، ضرر ندیدم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
زیره و لیمو باریج اسانس، خوبه، ضرر ندیدم

کلا مجوز داره و معتبر، داروخانه داره.

ال کارنتین هم همراه ورزش حتماباید باشه، ج میده

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا این ک خیلی خوبه من هفت کیلو باید کم کنم

من اصلا اضافه وزن ندارم ولی میخوام کمرم بارک شه فقط ، که اونم فک کنن کمتر از ۲کیلو لازمه کم کنم ک میترسم از جاهای دیگه م لاغر شم 

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
از داروخانه باید گرفت؟یا عطاری؟وزن باهاش کم کردی شما؟

اره خوبه، داروخانه، توش نوشته کنارش ورزشم میخاد

از شرکت کیم کالا قرص گیاهی لاغری خریدم توش زیره -دارچین-جوز هندی و ترکیبات گیاهی داشت 20 کیلو کم کردم عالیه کاملا گیاهیه اینم شماره شرکتشونه 09120750932-09120132883 -سایت هم دارن قرص چاق کننده صورت هم دارن یکی از دوستام قرص جنسی هم ازشون خریده ..