2777
2789
عنوان

رانندگی

64 بازدید | 7 پست

سلام خانما 

نصف طلاهام فروختم پراید خریدم باهاش رانندگی یاد بگیرم چون واقعا همش تو خونه هستم جایی نمیرم 

یکی از شاسی هاش جوش خورده 

خودمون از قبل می دونستیم و خریدیم 

از دیروز چند نفر گفتن دیدن گفتن اصلا رفته رو مخم 

شما بودین چیکار میکردین

هیچی

خب از قبل میدونستی دیگه گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خورده باشه

ماشینه دیگه، خودتم میدونستی

تا وقتی راه میره چیکارش داری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه چیزی میگم خیالت رو راحت کنم همه ی پراید های ۹۰ به بالا شاسیشون ترک خورده است یا جوش میزنن یا همون جوری می‌زارن ما برا داداشمون خیلی گشتیم ۳ تا معامله رو بهم زدیم آخر سر بازم ترک خورده گرفت تو همه ی پرایدا یه چیزه عادیه 

و اینکه مبارکت باشه و چرخش به خوشی برات بچرخه