خندان_چهر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 13899 عنوان کسی هست تعبیر خواب رو دقیق بدونه لطفا بیاید ببینم تعبیر این خوابم چیه 67 بازدید | 14 پست سلام دیشب خواب دیدم تو بیابونی هستم که همه جا سفید بود از برف بشدت یخ بود به شوهرم میگفتم اینجا خیلی یخ هست برای من مناسب نیست پاشو بریم ،اصرار میکردم که بریم در این حین دیدم از دوردست خیلی دور یه نور خیلی بزرگ که اصلا نمیشد نگاش کنی (نوری که مشخص بود زمینی نیست )یه تونل نور فکر کنید میبینم و نگاش میکنم تعبیرش چیه انشالله که خیره 1404/09/02 | 09:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simge عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 13695 گلم تعبیر برف ارانم م تو فصلش هستیم عالیه میشه رزق و روزی خاک هم یعنی پول شاید شما میخای همسرترو کاری ک پول توشه منصرف کنی!! ¡اخه گفتی از اونجابریم خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه
simge عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 13695 غم وقصه..ولی ایمانت قوی میشه.. واسه وقتی بود اگر تو فصل تابستون خواب برف میدید خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه
خندان_چهر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 13899 گلم تعبیر برف ارانم م تو فصلش هستیم عالیه میشه رزق و روزی خاک هم یعنی پول شاید شما میخای همسرترو کار ... خاک نبود من بودم و همسرم تو بیابونی که سر تا سر برف بود و بشدت سرد که من تحمل نداشتم میگفتم بریم یهو دیدم از دور دست پشت کوهها یه نور بزرگ درخشنده که اصلا نمیشد بهش نگاه کرد تعبیر شما خیییییییلی به دعوای دیشب من و همسرم نزدیک بود یعنی خود خودش بود تعبیرتون
خندان_چهر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 13899 گلم تعبیر برف ارانم م تو فصلش هستیم عالیه میشه رزق و روزی خاک هم یعنی پول شاید شما میخای همسرترو کار ... جایی هست که تعبیر خواب رو دقیق بلد باشن؟
simge عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 13695 خاک نبود من بودم و همسرم تو بیابونی که سر تا سر برف بود و بشدت سرد که من تحمل نداشتم میگفتم بریم یهو ... میدونی خواب ها نشونه ان!!!!!!! موفق باشی خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه
مثلمنی عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 805 واسه وقتی بود اگر تو فصل تابستون خواب برف میدید فرقی نداره..برف و یخ سبب انجماد شرایط زندگی میشه،،صدقه بده بلکه رفع بشه حس ششمی نيستم نیستم نیستم 🏃
simge عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 13695 جایی هست که تعبیر خواب رو دقیق بلد باشن؟ ابن سیرین اگه کتابشو داشته باشی خیلی خوبه خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه
خندان_چهر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 13899 میدونی خواب ها نشونه ان!!!!!!! موفق باشی ممنون عزیزم همسرم تو ارز دیجیتال هست من دیشب تا دوساعت اصرار کردم ولش کن برو شغل دیگه اون قبول نمیکرد و من اصرااار وقتی خوابیدم این خواب رو دیدم نمیدونم اون نور چی بود نمیدونم باید ولش کنه یا نه دلم میخواد یکی دقیق تعبیر کنه که مسیر رو پیداکنم
simge عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 13695 ممنون عزیزم همسرم تو ارز دیجیتال هست من دیشب تا دوساعت اصرار کردم ولش کن برو شغل دیگه اون قبول نمیک ... خیلی سخت شد ک تصمیمم خیلی حساسیه بنظرم خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه
خندان_چهر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 13899 خیلی سخت شد ک تصمیمم خیلی حساسیه بنظرم بخاطر همین میگم کاش یکی بود دقیق برام تعبیر کنه که بلکه بتونیم تصمیم بگیریم
گیسو_ابرو عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 84 انشالله ک خیر خوابت منم دیشب خواب دیدم انگار داریم نذری میدیم مامانم داشت لیوان اب پر میکرد نمیدونم چه حکمتی هست