2777
2789

این دختر که مادرش خیلی افتخار می‌کرد که یک سال زودتر به مدرسه فرستاده و با فلان استاد کار کرده و اینا به شدت روی درسش حساسه و حساسن خانواده اش حالا این املا یکی دوتا غلط داره اینقدر گریه میکنه تا مرز بیهوشی بره طوری که معلمش میگه کل ساعت رو باید به این دلداری بدم الان از لجش گفته دیگه املا نمیگیرم ولی من میگم گناه ما چیه خب واقعا املا برای بچه ها خوبه چه گیری افتادیم از دست این بچه ها 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودت بگیر کار کن با بچه ...

ولی نباید یکی فدای همه کنه

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

خودت تو خونه ازش املا بگیر

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

شما خودت بگیر کار کن با بچه ...ولی نباید یکی فدای همه کنه

من همیشه خودم درس رو میگم بچه مینویسه حالت املا داره ولی خب نباید حذف شه واقعا

خوب میتونه املا بگیره اشتباهات اون بچه رو نگیره و بهش 20 بده

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خوب میتونه املا بگیره اشتباهات اون بچه رو نگیره و بهش 20 بده

خب اینطوری هم نمیشه بچه متوجه اشتباهش نمیشه 

به معلم بگید زنگ‌ املا اون بچه رو بفرسته بیرون از کلاس

بیچاره قربانی چوسی های فندقی مادرش شده

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اون مادر مقصره

من خودم یه بار دیدمش داشت نفسش بند میومد اینقد گریه کرده بود 

به معلم بگید زنگ‌ املا اون بچه رو بفرسته بیرون از کلاسبیچاره قربانی چوسی های فندقی مادرش شده

نمیدونم این همه اشک رو از کجا میاره