2777
2789

یه هفته قبل پریود شروع میشه

عصبی و بی حوصله میشم،همسرم به چشم یه دشمن میبینم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیر شکمم باد میکنه . شیرینی خیلی میخورم سینه هام هم یکم بزرگ میشن دیگه اخلاقمم همیشه سگ هست این تایم سگ تر میشه

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

پرخاشگرمیشم،سردرد،شکم درد،سگ میشم اعصاب هم ندارم

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

یه هفته قبل پریود شروع میشهعصبی و بی حوصله میشم،همسرم به چشم یه دشمن میبینم

منم دقیق همین طورم،مخصوصا حساسیت زیاد روی شوهرم پیدا میکنم همش بهش میگم نگام نکن،طفلک😔

من هیچوقت نتونستم علائم پی ام اس و تخمک گذاریمو پیدا کنم  اخلاق بهم ریختم اصلا شبیه سایتا نیست 

من چند روز قبل از پریودی بخاطر درد سینه و کمر بیقراری بدنم یکم بی صبر میشم اینجوری تو ذهن از هر مسئله کوچکی مشکلات بزرگ در میارم و امانمو میبره 

موقع پیودی چون درد دارم خیلی کم تحمل و زود رنجم چون درد دارم تحمل بد اخلاقی یا شلوغی یا کار زیاد ندارم ، مثل بچه ها میزنم زیر گریه

یه هفته بعد به مدت ۲ الی ۳ پریودی نمیدونم چه علتی داره یکدفعه دچار سرد مزاجی و سردی عاطفه میشم... همیشه ام تکرار میشه 

اینجوری که یکدفعه کم میخندم و حتی کم به همسرم عشق میدم 

دائم همسرم ازم میپرسه من اشتباهی کردم یا نه

ارزو های بزرگ ،