2777
2789
عنوان

تا حالا از ترب خرید کردین

103 بازدید | 17 پست

من دیروز یه چیزی از ترب خریدم 

فاکتور صادر شد و همه چی اوکی بود

بعدش فروشگاه زنگ زد که اشتباه شده و قیمتش الکی بوده و پولو پس بدین 

ینی خواست پول رو برگردونه و با افزایش قیمتش دوباره بخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترب محل خرید نیست.

مثل ویترین هست که معرفی میکنه، کدوم فروشگاه چه کالایی رو با چه قیمتی میفروشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من نخریدم سایت معتربی هست خرید کنم ؟

فروشنده نیست ترب 

یه جایی هست که فروشنده های معتبر رو نشون میده و قیمت ها رو مقایسه می‌کنه 

ولی خب فروشگاهاش همه تایید شده هستن 

من نخریدم سایت معتربی هست خرید کنم ؟

ترب   فرشگاه های مختلف رو نشون میده با سابقه عضو شدنشون در ترب . قیمت هارقابتی هست و شما میتونی لیست قیمت فروشگاه های مختلف و میزان رضایت مشتری هاشون رو از پروفایل فروشگاه ببینی. 

خب ولی اون فروشگاه موظفه قوانین ترب رو رعایت کنه دیگه

ترب قوانین سایت خودشو داره، اون سایت هم قوانین خودشو. 

بهم مرتبط نیستن

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب ولی اون فروشگاه موظفه قوانین ترب رو رعایت کنه دیگه

شما باید قوانین خود فروشگاه بخونی تو اکثر قوانین فروشگاه های ترب نوشته ک قبل از سفارش محصول از پشتیبانی استعلام قیمت و موجودی بگیرید...

شما باید قوانین خود فروشگاه بخونی تو اکثر قوانین فروشگاه های ترب نوشته ک قبل از سفارش محصول از پشتیب ...

باز تو خود ترب گفته قوانین ترب و اینماد مقدم به قوانین سایت هست 

من خودم یه مدت آرایشی می‌فروختم توش ، موقع ثبت نام اینو باید می‌پذیرفتیم