2777
2789
نه بابا اوناروکه بایدمیخوندی نخوندی بحثشون جداست خودکشی خودش گناهه انقدر گناه داره که میگن اصلا نبای ...

خب چرا واقعا من هر شبم داره اندازه هزار سال میگذره خسته شدم از زندگی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولی از اون دنیا میترسم

ببین من روان شناسم مدتها با کیسهای خودکشی کار کردم 

شما باید بری روانپزشک افسرده ای یک مدت کوتاه داروبخور اگر خوب نشدی بیا به من هرچه دلت خواست بگو ، شاید حتی ریزش موهات ازاسترس باشه

خوب حالا راهش چیه زنگ بزن ۱۲۳ اگر مشکل مالی داری بگو گاهی افکارخودکشی دارم گفتن باشما تماس بگیرم 

راهنماییت می کنند مشاوره رایگان 

شهرهای بزرگ روانپزشک رایگان هم دارند.....

اگر نه ازادبرو پیش روانپزشک  اگر هزینه هاش برات زیاده درمانگاهها هم گاهی روانپزشک دارن 

در ضمن داروها بایدمرتب مصرف بشه وتا درمان کامل تحت نظر روانپزشک باشی 

یک مدت کوتاه میخوری وتمام 

نه اعتیادداره نه اینکه مدام بخوابی بعضی داروهای روانپزشکی خواب اورندهمه اش اینجوری نیست

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ببین من روان شناسم مدتها با کیسهای خودکشی کار کردم شما باید بری روانپزشک افسرده ای یک مدت کوتاه دارو ...

عزیزم هر دختری جای من بود و توی نوزده سالگی همه موهاش می‌ریخت مثل من افسرده میشد 

ریزش مو مشکل حادی نیست

درمان هم داره...ارثی سختتر درمان میشه ولی هورمونی بهتر

ما ی فامیل داریم دیستروفی عضلانی داره

رو ویلچر میشینه....پاهاش کلن ناتوان بقیه عضلاتشم قدرت زیادی ندارند ...خیلی اروم تکون میده

ازدواج کرد با ی خانوم کاملن سالم ی دختر هم داره

همیشه هم اهل بگو بخنده...حتی با این بیماری که ارثی هست مسافرتهای طولانی میره و مثل ی ادم معمولی زندگی میکنه...

گاهی که به خودکشی فکر میکنی....قبلش به این فکر کن چه ادمهایی با شرایط خیلی سختتر دارن به زندگی ادامه میدن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
والا چی بگم بااین تاپیکا چند تا نوجوان رو هم راحت ترغیب میکنن به سوی خودکشی چرا چون این کلمه رو رو ...

بله حرفتون درسته 

چون نسل جدید را نازشونو میخرن ونمیذارن تحمل سختی داشته باشند وبهشون مسئولیت نمیدن

زمان ماهم مشکلات بوده والانم هست اما حتی یکباربه خودکشی فکر نکردیم چون یادمون دادن وقتی مشکل هست باید دنبال حل کردنش باشیم وحل کردنش هزار راه داره وممکنه بخواهیم حلش کنیم خیلی سخت باشه اما بایدتحمل کنیم 

وخیلی جاها هم باید ازخواسته هامون صرف نظر کنیم....

عزیزم هر دختری جای من بود و توی نوزده سالگی همه موهاش می‌ریخت مثل من افسرده میشد

خوب افسردگی درمان داره 

مثل اینکه تاسرمامیخوری بدوبدو میریم دکتر 

افسردگی هم سرماخوردگی روحیه همین ونیازبه درمان داره درمان نشه چون ممکن هست ختم به خودکشی و....بشه خطرناک میشه

همش ک نریختن

زندداداش منم بالای سرش کلا پیداست از بس ریخته

تنبلی شدید داره

باهمون موها هم شوهرکرد

ارایشگره براش موی مصنوعیدگذاشت 

تازه اینقدم اعتماپ بنفس داره بیابین

ازدماغ فیل افتاه😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

خب چرا واقعا من هر شبم داره اندازه هزار سال میگذره خسته شدم از زندگی

همه یه جایی کم میارن خسته میشن مهم اینه که دوباره خدادستشون رومیگیره و پامیشن بهترازقبل ادامه میدن اصلا بزن به بیخیالی استرس نداشته باش درست میشه

بروعطاری ۲۰گرم روغن کرچک۲۰ گرم روغن رزماری۲۰گرم روغن سیاهدانه بگیر هرشب قاطی کن به مدت۱۰دقیقه موهاتوباهاش ماساژبده 

نیم ساعت بمونه بعدحتما بشورسرتو میگن خیلی واسه ریزش موخوبه

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
همش ک نریختنزندداداش منم بالای سرش کلا پیداست از بس ریختهتنبلی شدید دارهباهمون موها هم شوهرکردارایشگ ...

آخه من خیلی قشنگ بودم وقتی موهام ریخت انگار. یکی دیگه شدم 

آخه من خیلی قشنگ بودم وقتی موهام ریخت انگار. یکی دیگه شدم

مطمعنم الانم قشنگی عزیزم

منم موهام داره میریزه بخاطرهورمونام

تنها زیبایی ک خدابهم داده بود رنگ وجنس موهام بود

دیگه خودم عین میمون زشتم

چیکارمیشه کرد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂