2789
عنوان

بعد سقطمم

668 بازدید | 44 پست

چقدر غصه خوردم چقدر ناله زدم آدم وقتی بچها ازدواج میکنن رفتار عروسمون میبینم رفتار برادرام میبینم رفتار خواهرم میبینم ادم  تازه میفهمه بچه اینقدر هم ارزش غصه خوردن نداره 

اون جوانی یه مادره به خاطر بچه میره

بقول گفتنی تا غریبه ای وارد نشه برادروخواهری به جاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله نور بهمراهت باشه عزیزم و هر چی میخوای خدا بهت بدهولی خوشا اون جوانی که به پای بچه بره واقعا ...

بچه دارم عزیزم درسته بچه خیلی عزیزه 

ولی سهم دل مادر چی میشه از خودگذشتگی

کاش بچها منطقی رفتار کنن 

بلاخره هرکی حق زندگی داره

درست انتخاب شه همه چی بجاست

مثل قوم شوهرم

الان شوهرم بیشتراز من ب حتی ب خواهراش بها میده هیچ کاریم براش نمیکنن 

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

همههه خب بزار برن پی زندگیشون مگه باید تا آخر عمر غلام خانواده باشن

مگه من گفتم غلام باشن 

انتظار فقط میره به پدرومادر احترام بزارن تا زناشون یاد بگیرن 

مگه من گفتم غلام باشن انتظار فقط میره به پدرومادر احترام بزارن تا زناشون یاد بگیرن

عروس و ولی کن عروس غریبه ست هیچ وقت هم یاد نمیگیره چون دلیلی نداره یاد بگیره همین که سالم و سلامت کنار هم زندگی کنن کافیه بیشتر میخوای چکار

عروس و ولی کن عروس غریبه ست هیچ وقت هم یاد نمیگیره چون دلیلی نداره یاد بگیره همین که سالم و سلامت کن ...

عزیزم کاری به عروس ندارم وقتی از پسر خانواده انتظار رفتار منطقی میره وحالیش نیست از عروس چه انتظاری میره 

حرمت امامزاده رو متولی داره 

حق داری بخدا الان بچها با زمان ما فرق دارن اصلا هیچ چیزی جز خودشون براشون مهم نیست

اره دلم خواست فقط اونایی که بچه دار نمیشن بگم غصه نخورید الان یه غصه دارید ولی بچه دارا هزار غصه 

وقتی همه جوره پسرت ساپورت میکنی از جون براش میزاری واز رفتارشون دلگیر میشی حس غریبی داره