2777
2789
عنوان

ی چی دیدم حالم بد شد

550 بازدید | 46 پست

سلام خانما داشتم در مورد کودک ازاریه اخیر تو نت نگاه میکردم

یهو ی کلیپ کودک ازاری در مهد کودک اردبیل دیدم

خدایاااا

ب زور ب بچه غذا میداد بینیش رو میگرفت و بش غذا میداد 

خدایااااااا شکرت برای اینکه بالا سر بچه هام هستم

خیلی حالم بد شد

من زن قوی هستم اما قلبم بد جور لرزید

نمیدونم کی از ذهنم پاک مبشه این صحنه  

حقیقت حرفاییه که تو بحث میشنوی

حالا میگی حال مارم بد کنی

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم کودک آزاری تو ماهشهر رو دیدم واقعا عصبی شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من ننیدونم آخه اعصاب نداری چرا میای مربی میشی اه.😠

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

نگین دیگه😭😭😭من از مهر پسرمو میزارم مهد....بخاطردانشگاه مجبورم

مهد مطمئن بذار و حتما دوربین مداربسته تو کلاساشون داشته باشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

كاش هيچ مادري مجبور نباشه بچشو بذاره مهد

خواهر من بخاطر كارش دخترشو گذاشت مهد كودك، روز اول خودش تا تونست گريه كرد اما خب چاره اي نيست ، مربياي مهد بايد با وجدان باشن واقعا

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
من ننیدونم آخه اعصاب نداری چرا میای مربی میشی اه.😠

آی گفتی

خیلی خیلی پست بود

تا چند دقیقه فقط بینی بچهه رو گرفته بود که غذا رو قورت بده

حقیقت حرفاییه که تو بحث میشنوی