2777
2789
عنوان

بنظرتون به این ادم بیشعور چی بگم من

241 بازدید | 21 پست

بچه ها من ک از خابگاه برگشتم شهرمون فکر کردم دو روزه اوکی میشه برمیگردم ولی خب به خاطر تعطیلات و الودگی یکم بیشتر موندم خونه و چند تا ظرفم ک کثیف بود موند خابگاه به دوستم گفتم رفت شست حالا یکی از هم اتاقیام که بشدت ادم بی نظمیه بعش گفته که با فلانی(ینی من) رفاقت نکن تهش همین میشه که مجبوری ظرفاشم بشوری حالا میخام جلو همون اتاقیم برا اون دوستم ی هدیه بگیرم ک تشکر کنم تا بفهمه چرت و پرت گفته بنظرتون چ عکس العملی بهتره؟

به نظرم رو خودت کار کن که حرف یه بیشعور نندازتت تو خرج

جلوی اون طرف از دوستت تشکر کنی و از شعور و ملاحظش قدردانی کنی کافیه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بنظر من همین کاری ک میخوای بکنی خیلی خوبه 

اون اگر قرار بود اشتباه خودشو بفهمه مطمئن باش پشت تو اینو نمیگفت. پس بیخیالششو چون با اینجور ادما هر چی بیشتر برخورد داشته باشی این تویی ک خودتو کوچیک کردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی این خبر رو بهت رسونده؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
به نظرم رو خودت کار کن که حرف یه بیشعور نندازتت تو خرججلوی اون طرف از دوستت تشکر کنی و از شعور و ملا ...

بحث خرجش نیس من با دوستم خیلی اوکیم و نون و نمک همو زیاد خوردیم ولی همون قدردانی از شعورش بنظرم لازمه حالا بوسیله کادو یا هر چی 

بتظرت ب روی اون هم اتاقیم بیارم؟؟ باهاش چ رفتاری کنم؟

عزیزم اول که اکی اون آدم خنگه که بی نظمیولی اونی که این حرف رو برای تو آورده خنگ ترهچون آدم عاقل حرف ...

بنظرم بهترین کارو کرد بهم گفت ک بشناسمش اون موذیو خبر مرگش تایم امتحان فیزیوپاتش همش ور دستش بودم براش خوراکی میبردم بدون اینکه ذره ای جبران کنه پشت سرمم زر زر کنه ؟؟؟

بحث خرجش نیس من با دوستم خیلی اوکیم و نون و نمک همو زیاد خوردیم ولی همون قدردانی از شعورش بنظرم لازم ...

ببین 

فروید میگه

توهینی که توی سکوت تحمل بشه، شخصو بیمار میکنه

و منم باهاش شدیدا موافقم

اگه از هم اتاقیت دلخوری، دلخوریتو نشون بده و به روش بیار

حتی شده یه جا یه تیکه خوب و جوندار بهش بنداز که دلت خنک شه

ولی براش شو اجرا نکن که بری به طرف هدیه بدی و...

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بحث خرجش نیس من با دوستم خیلی اوکیم و نون و نمک همو زیاد خوردیم ولی همون قدردانی از شعورش بنظرم لازم ...

به نظر من وقتی برگشتی چند بار شما برو ظرف دوستت رو بشور تا ببینه بده بستون دارین 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
رفیقم‌ گفت وقتی رفتم ظرفا رو بردارم فلانی از هم اتاقیات اینو بهم گفته

و اون چه جوابی بهش داده ؟اگه طرفداریت رو کرده اره براش کادو بخر 

اگه چیزی نگفته فقط توی جمع ازش تشکر کن ولی رفاقت نکن باهاش چون آدم دوبهم زن و قابل اعتمادی نیست میتونست چیزی نگه بهت و خوبی خودشو نشون بده ..قطعا شما هم جبران میکردی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)