2777
2789
عنوان

کارما🫠

110 بازدید | 13 پست

ولیی امروز عجیب بود واقعن برام .. انگاری من فقط دارم کارمای زبون نیش دار مامانمو میدم 

مامانم به فامیلم گفت سیاه.. قیافه نداری واینا.. اون ی شب تا صبح گریه کرد‌.. من داشتم آتیش میگرفتم.. همش زنگ میزدم بهش تا ناراحت نباشه و تموم شد چون معمولا یچی میگه و فک نمیکنه بهش 

منم پوستم سبزه س حتی 

امروز یکی دیگ این حرف و بهم زد... ببین میتونسم کلیی جوابشو بدم.. ولییی یهو رفتم تو فکر هیچی نگفتم.. دقیقاا منم اون حسو داشتم..

ینی من زشتم؟!بیین من اعتماد به نفس و عزت نفس واقعن بالایی دارم ولییی این خیلیی اذیتم کرد با توجه به این موضوع 

از اون موقع همش دارم خودمو تو آینه نگاه میکنم❤️‍🩹🤡

همش گریم میگیره.. نمیدونم نمیدونم.. فقط گاهی وقتاا کارای مامانمو میبینم آرزو میکنم بچش نبودم و از آینده میترسم💔شایدم خدا به خاطر همینه که بهم سخت میگیره🥲 

حرفی ندارم🤝

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش ایشالا خدا ب دل خودت نگاه میکنه ن مادرت

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

شما سبزه‌ها و ما سیاه سوخته‌ها باید خودمونو با این شعر آروم کنیم و دلداری بدیم😂

سفید سفید صد تومن

سرخ و سفید سیصد تومن

چون که رسید به سبزه 

هر چی بگی می‌ارزه

ولی خارج از شوخی، زشتی و زیبایی چهره، نسبت یک به یک با زیبایی درونی و اخلاق و رفتار خوب داره، این شعار  نیست، یه واقعیته

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

شما سبزه‌ها و ما سیاه سوخته‌ها باید خودمونو با این شعر آروم کنیم و دلداری بدیم😂سفید سفید صد تومنسرخ ...

درستهه.. 

ولی خب خوب نیست رنجوندن آدما با چیزی که دست خودشون نبوده

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍