2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم نامزدم خیانت میکنه

211 بازدید | 20 پست

همیشه میگه سرم شلوغه .کمتر میاد دیدنم خیلی سرد شده و فقط موقع رابطه مهربون میشه تو کل روز هم یه باز زنگ میزنه 

همیشه هم وقتی میگم کی عروسی میگیری بحث و دعوا میکنه و پیش بقیه اعضای خانوادش سر من داد میزنه و فحش میده و آخر سر هم بلاکم میکنه

حس میکنم بهم خیانت میکنه ولی نمیدونم چطوری دستشو رو کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

کاشکی کاملش نمیکردی 

یجورایی این موضوع محرک مردا برا عروسی گرفتنه

همه چیز امادس و عروسی نمیگیره یا هنوز اوکی نشده شرایط؟

اگه همه چی اوکیه بهتره بگی بزرگترا حرف بزنن

کاشکی کاملش نمیکردی یجورایی این موضوع محرک مردا برا عروسی گرفتنههمه چیز امادس و عروسی نمیگیره یا هنو ...

۵ ساله نامزدم حتی یذره هم تلاش نمیکنه برای سر و سامون گرفته فقط به زبون میگه ولی عملی درکار نیست

دفعه اولش نیست که همیشه همین کارو میکنه

ببخشید من اعصابم از جای دیگه خورده ولی هرجا شک کردی به حس زنانت اعتماد کن ماه هم هیچوقت پشت ابر نمیمونه حتی اگرم خیانت نکنه حق نداره باتو اینجوری رفتار کنه و یه نصیحت خاهرانه بخام کنم اینه که هیچوقت خودتو گول نزنی بگی اره کار داشت سرش شلوغ بود و نه این همچین ادمی نیست و اینکارو نمیکنه و فلان و فلان از فردا یکی دیگه شو اول الویتت خودت باشه زنگ نزد نزن رابطه خاست بگو اول ازدواج بعد بهشم بگو فقط موقع رابطه مهربون میشی بعدش دیگه خبری از مهربونی نیست 

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤