2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون هدفی که احتیاج به قد بلند داره ول کن ارزش نداره

هرکی یه ارزوهایی داره که قرار نیست به هر قیمتی بهش برسه

مثلا من موهای بسیار پرپشتی دارم ولی فوق العاده فر و وز و زشتتت،چند ساله کراتین میکنم،عالی هم میشه ولی جدیدا فهمیدم یه سری خارش های شدید پوستی که گرفتم از کراتین هست که بهم نمیسازه واسه همین عطایش رو به لقایش بخشبدم و حاضرم همین جوری زشت باشه موهام ولی به سلامتیم صدمه نزنم

چقدر باهوشی تو با سواد فیلسوف نمی‌دونسم😂😂😂😂

تو صفحه رشدت بسته شده قرص میخواد چجوری اونو برگردونه

غضروفی بوده الان شده استخون 

مث این میمونه بخوای استخون پاتو مث لاله گوشت غضروفی کنی

همینقدر احمقانه!

شـوخـی زیـاد مـیـکـنـم
اون هدفی که احتیاج به قد بلند داره ول کن ارزش ندارههرکی یه ارزوهایی داره که قرار نیست به هر قیمتی به ...

فداتشم من کلی روان شناس رفتم تا بتونم کنار بیام ۲۲سالم شد نتونسم 

دعا کن برام خیلی سردرگمم 

همش دعا میکنم میگم خدایا به معجزه ای کن به جز عمل یک راه جدید بیاد آمپولی دارویی چیزی بیاد

تو صفحه رشدت بسته شده قرص میخواد چجوری اونو برگردونهغضروفی بوده الان شده استخون مث این میمونه بخوای ...

تو باورت میشه دندونی که کشیدی دوباره رشد کنه؟وثتی ژاپن ساخته 

تو باورت میشه یه ربات بتونه حامله شه؟چین ساخته 

پس نگو نمیشه 

میشه فقط باید خدا بخاد 

منم نگفتم قرص هست گفتم خدا کنه علم پیشرفت کنه یکار کنن دوباره صفه رشد باز شه

فداتشم من کلی روان شناس رفتم تا بتونم کنار بیام ۲۲سالم شد نتونسم دعا کن برام خیلی سردرگمم همش دعا می ...

باور میکنی همین حست رو من روی بلندی قدم داشتم،من ۲۲ سالگی ازدواج کردم،قدم ۱۷۱ وزنم اون موقع ۶۴ کیلو بود وهمه بهم میگفتن مانکن ولی خودم همیشه حس میکروم زیادی بلندم کاش یه عملی یا راهکاری زود کوتاه میشدم

جالب اینجاست شوهرمم میگفت زن باید ریز و کوچولو باشه حیف تو هم چیت خوبه فقط قدت ۱۰ سانت زیاده

الان بعد ۱۶ سال به جایی رسیدم که از همه چیم  راضی هستم(جز اصافه وزن که در اثر پرخوریه) 

نذار دیر بشه!اعتماد به نفس داشته باش

عزیزدلم همه چیز ما ادما به فکرمون ربط داره!

این که قبول کنیم هر کدوم از ماها برا یه عده زیباییم 

انشالله که به ارزوهات برسی ولی حیف جوونیت که به این فکرا بگذره

خصوصا که یک درصد این خواسته هات واسه جنس مخالف باشه!همه مروا وپسرای نرمال و ادم حسابی شخصیت زن براشون ارزش داره وگرنه زیبایی مهمون دو روزه

اگه رفتارت جذاب باشه با معمولی ترین ظاهر همه رو جذب خودت میکنی

عزیزدلم همه چیز ما ادما به فکرمون ربط داره!این که قبول کنیم هر کدوم از ماها برا یه عده زیباییم انشال ...

اره یکمم به شانسه منم از وقتی چشم باز کردم شانس نداشتم 

ببخش وقت تورم گرفتم فداتشم 

درضمن خشبحالت قدت ۱۷۰ارزوی منه قدرشو بدون🥹