2777
2789

من امسال کنکور دارم ولی تا الان دستو پا شکسته خوندم و پایم متوسطه فک کنم خواستم بپرسم اگه از الان بخونم برای کنکور امسال میتونم پزشکی قبول شم؟ لطفا صادقانه بهم بگید چون اگه بدونم نمیشه اروم تر برای سال بعد میخونم ولی برای کنکور امسال کسی از الان شروع کنه میتونه قبول بشه:)؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امسال کنکور دارم ولی تا الان دستو پا شکسته خوندم و پایم متوسطه فک کنم خواستم بپرسم اگه از الان بخ ...

اره پزشکی رو میشه قبول شد حتی روزانه؛چون امسال با رتبه ۴۰۰۰ منطقه دو ،پزشکی روزانه جیرفت،قبولی داده

ساعت مطالعه ت باید بالا باشه در حد روزی ۱۳_۱۴ ساعت؛با ۷_۸ ساعت از الان تا کنکور نمیشه قبول شد

البته که باید باکیفیت هم بخونی

در مورد منابع هم واسه همه دروس خیلی سبز جامع رو بزن و در کنارش آزمون های ماز و قلمچی و زیستاز و سنجش رو کار کن؛واسه عمومی ها هم فرمول ۲۰

چطور ریاضی رو مطالعه کنم ؟ پایین ترین درصدم واسه ریلضیه

چون ضعیفی باید ویدئو ببینی،معین کرمی واست مناسبه

بعدش برو از مهر و ماه جامع تست بزن و تست هایی که غلط میزنی رو علامتدار کن تا بارها دوباره اون تستای علامتدار رو بزنی؛در کنار این منبع،از سوالات آزمون های ماز و قلمچی و کنکور ها هم استفاده کن