talla_mandana مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1242 عنوان کسی بوتاکس پیشانی انجام داده 52 بازدید | 4 پست واسه جلوگیری از چروک پیشانی میخوام انجامبدم۳۳ سالمهبه نظرتون عوارض داره ؟راهکار دیگه ای دارین بگین .یا تجربه ای یا استفاده از کرم یا مارک بوتاکس ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️ 1404/09/02 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helen_naz عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 792 من انجام دادم راضی ام. اردیبهشت انجام داده بودم. بهمن ماه دوبارع میرم بوتاکس بزنم.اگه از،بوتاکس میترسی برو هایفو تراپی کن.
talla_mandana مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1242 من انجام دادم راضی ام. اردیبهشت انجام داده بودم. بهمن ماه دوبارع میرم بوتاکس بزنم.اگه از،بوتاکس میت ... هایفو تراپیچه طوره ؟بوتاکسمارکخاصی داره ؟هزینه اش چه طوره ؟ ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️
helen_naz عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 792 هایفو تراپیچه طوره ؟بوتاکسمارکخاصی داره ؟هزینه اش چه طوره ؟ بوتاکس مصپورت زدم من. ۲/۱۰۰ بود اردیبهشت ماه.هایفو کلا لیفت و سفت مبکنه صورتو. قبلا انجام دادم من پارسال. صورت شاداب میشه جوانسازی میکنه. هزینه ش نسبت ب بوتاکس بیشتره.پارسال ۴/۵۰۰ انجام دادم من.