2777
2789
عنوان

پسر عمم توهم گرفتتش عاشقش شدم هه

584 بازدید | 50 پست

پسر عمم رو از بچگی خب یکم دوست داشتم توی جمع هم میدیدمش بهش کم توجهی نمیکردم 

تا اینکه تابستون مراسم ختم فامیلمون دیدم داره خیلی نگام میکنه و انگار که چشمش گرفته باشه چون بعد مدتها منو دیده بود بعد مراسمم مارو رسوند خونه منم بهش پیام دادم اینستا ممنون که مارو رسوندی زحمت کشیدی اونم در جواب گفت قربونت کاری نکردم فکر میکردم بعدش ری اکش نشون بده ولی نداد تا اینکه پدرش فوت کرد ما چند روزی خونشون بودیم خیلی خیلی رفتارای بی توجه و زورکی احترام میذاشت اینم بگم آدمی نیست که بخواد مرگ پدرش باعث بی احترامی کردنش بشه چون سالها ندیده بودتش ... خلاصه منم یه اشتباهی که دوباره کردم این بودخونشون کار هارو انجام می‌دادم در حد پذیرایی و دیروز از مراسم اومدیم بهش گفتم فلانی جان خیلی زحمت کشیدی برای مراسم اونم گفت کاری نکردم وظیفه م بوده بعدم با بی احترامی در رو بست درصورتی که خیلی پسر آروم و خوبی بود همه اینو میدونن سریع ساک و وسیله های مارو آورد پایین  که از خونشون بریم 

به نظرتون اشتباه کردم ازش تشکر کردم دوباره جلو درم بهش گفتم ببخش زحمت دادیم این چند روز چون خونشون خوابیده بودیم یعنی توهم برداشتتش؟؟چون چنین اخلاق هایی دارن دیگه تصمیم دارم کلا نگاش نکنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی بی مورد پیام دادی و تشکر کردی

یارو رسوندتت. خب همونجا تشکر میکردی اومدی اینستا پیام دادی 

ختم باش بوده وظیفه ش بوده مراسم برگزار کنه باز تشکر کردی خود شیرینی کردی  مراسم خودشونه تو داری تشکر میکنیی این کارت چیه

چند بار گفتی دیگه حس کرده منظوری داری مخصوصا قبلش پیام دادی اینستا

لعنت به من.... خیلی اشتباه کردم خیلی 

چون بیش از حد خودش رو گرفت حتی یه تایمی جا نبود نشستم صندلی کنارش پاشد رفت