2777
2789
عنوان

میگرن

176 بازدید | 17 پست

من اکثر روزهای هفته رو سردرد دارم ديگه دارم کلافه میشم قبلا اول درد پانادل میخوردم جواب ميداد حالا ديگه اصلا بهم نمیسازه، کسی اطلاعی از درمان میگرن داره بگه لطفا

من داشتم رفتم حجامت کردم خیلی خوب شدم , اصلا قابل مقایسه با قبل نیست , البته لازم بود چند ماه پشت سر هم برم که دیگه نرفتم

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

دستتو بکن توکاسه یخ و چنبار,مشتتو بازو بسته کن من ژلوفن و دیکلوفناک خوبم نمیکنه هرماه دارم میگرن ایندفه اینکارو کردم یخورده اروم شدم و البته بایددید سردردت از چ نوعیه مطمنی میگرنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم رفتم حجامت کردم خیلی خوب شدم , اصلا قابل مقایسه با قبل نیست , البته لازم بود چند ماه پشت سر ...

كجا رفتى ؟

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
كجا رفتى ؟

من شیرازم , یه حجامت عمومی ( بین دو کتف ) انجام داد و یه رگ هم تو پیشونیم آمپول زد که یه مقدار ازش خون رفت , یه چندتا دارو هم داد که من استفاده نکردم

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
واقعا دکتر راهنماییت کرد یا خودت رفتی

تو نی نی سایت یه نفر تجربه کرده بود , خدا خیرش بده , کلی دعاش میکنم