2777
2789
عنوان

به خواهرشوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفم واقعا اینارو که می‌شنوم آتیش میگیرم

آتیش گرفتن نداره که هر کسی احتمال شکایتش بیشتره اون امضا میکنه دیگه برای زن شوهر  یا به ترتیب پسر بعد دختر  برای بقیه هم اول  پدر بعد مادر

آتیش گرفتن نداره که هر کسی احتمال شکایتش بیشتره اون امضا میکنه دیگه برای زن شوهر یا به ترتیب پسر بع ...

احتمال شکایت چیه داری میگی؟؟؟؟

آدم حسابمون نمیکنن واضح تر از این؟؟

نمیدونستی؟بابای من بیمارستان بود گفتن برای عمل باید پسراشامضا بدن هی گفتیم بابا شهرستانن آخر سر از ر ...

میدونم خودم کادر درمانم خودمم رضایت نامه و سلب مسئولیت پر میکنم و یا میدم که پر کنن ولی هر بار از سر ناچاری و روال قانونی بوده و از درون آتیش میگیرم

احتمال شکایت چیه داری میگی؟؟؟؟آدم حسابمون نمیکنن واضح تر از این؟؟

مگه کس دیگه ای باید مارو حساب کنه یا نکنه. اون اجازه عمل در واقع میگه اگه بیمار زیر عمل مرد شما از دکتر شکایت نمی کنی پس به ترتیب از اونایی که نزدیکترن شروع میکنن که اول شوهره

مگه کس دیگه ای باید مارو حساب کنه یا نکنه. اون اجازه عمل در واقع میگه اگه بیمار زیر عمل مرد شما از د ...

موضوع این نیست تو خودت برای عمل خودت اون رضایت نامه رو امضا نمیتونی بکنی یا همین برای عمل مادرت به جای برادرت تو امضا نمیتونی بکنی یا اتفاقی واسه بچت افتاد تا باباش رضایت نده کارش فوری و اورژانسی نباشه هیچ کاری انجام نمیشه

احتمال شکایت چیه داری میگی؟؟؟؟آدم حسابمون نمیکنن واضح تر از این؟؟

من مامانم رو بردم بیمارستان چند شب تو بیمارستان همراهش بودم موقع ترخیص گفتن بگو پسرش بیاد ، میخواستم خفشون کنم.

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
من مامانم رو بردم بیمارستان چند شب تو بیمارستان همراهش بودم موقع ترخیص گفتن بگو پسرش بیاد ، میخواستم ...

تقصیر بیمارستان نیست روال قانونی اینه واقعا از درون آدم منفجر میشه هر بار به زبون آوردنش برای گفتن به کسی یا توصیه به امضا برام کسر شان داره

موضوع این نیست تو خودت برای عمل خودت اون رضایت نامه رو امضا نمیتونی بکنی یا همین برای عمل مادرت به ج ...

بیخیال بابا  .خوب معلومه نمیشه خود مریض به جای همراه امضا کنه یه چیزایی تو عالم واقعی هست که این شرایط رو پیش میاره تو کشورهای خارجی هم هست حتی تو آمریکا . دیدم که حتی قیم قانونی باید اجازه عمل و درمان بده. همه حا هست و طبیعیه. بیشتر همون بحث شکایته. همه چی رو فمینیستی نبین. 

من مامانم رو بردم بیمارستان چند شب تو بیمارستان همراهش بودم موقع ترخیص گفتن بگو پسرش بیاد ، میخواستم ...

برا ترخیص هرکی  موقع پذیرش بوده باید بیاد. برای اینکه بعدا نگه مریضم فلان بود فلان شد. 

بیخیال بابا .خوب معلومه نمیشه خود مریض به جای همراه امضا کنه یه چیزایی تو عالم واقعی هست که این شرا ...

فمینیست نیستم

واقعیت تصورشم برام کسر شان داره

از کلمه قیم هم متنفرم زیر ۱۸ سال نیستیم نیاز به قیم داشته باشیم کلمه قیم یجورایی شبیه به معنی همه کاره هست و انگار اختیار زندگیت دست یکی دیگس انگار از خودت هیچی نداری