2777
2789

استخدام میکنن درآمد بد نیست همکلاسی زبانم ۴۲ سالشه کجا دیره

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم 

ولی یاد بگیری  برای کار نه ‌ خوبه .

من یاد گرفتم ولی برای شاغل شدن نه . تفریحی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اصلا دیر نیست تو کلاس زبان ما اکثرا بالای سی ان

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

نه اصلا دیر نیست ، خیلیم سن خوبیه

اما راجع به درآمد که پرسیدی اصلا درآمد زیادی نداره، خودم معلم زبانم. در ظاهر خیلی دهن پر کنه ولی هم زحمت زیاد داره هم اینکه یه درآمد کاملا معمولی داره. اگه به انگلیسی علاقه مندی بخون ، اگه برای تدریس زبان ، نه نخون 

نه اصلا دیر نیست ، خیلیم سن خوبیهاما راجع به درآمد که پرسیدی اصلا درآمد زیادی نداره، خودم معلم زبانم ...

ببخشید میشه درامدتون رو بدونم و اینکه تو چند تا موسسه تدریس میکنین

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●
2790
2778
2791
2779
2792