2777
2789
عنوان

من زندگی نکردم

134 بازدید | 0 پست

پرخوری عصبی دارم....هر روز میگم از امروز شروع میکنم برا لاغر شدن برای یه شروع دوباره ولی نمیتونم....غذا میخورم ولی نه از غذایی ک میخورم لذت میبرم ونه حاضرم نخورم....

هیچ غذایی رو با میل نمیخورم چون همش فکر اینم ک دارم روز ب روز چاقتر میشم....همش میگم چی میشد منم بخورم ولی جاق نشم...

ادم ساده ومهربونی هستم واهل سیاست واینا نیستم...بنا به دلایلی ویه سری اتفاقات به خودم مثلا قول میدم ک یکم سیاست بخرج بدم ولی فوقش دوروز بتونم بعدش برمیگردم به ورژن اصلی خودم...صاف وصادق ومهربون...

همش میگم چی میشد منم گیر آدمایی میفتادم که منو باهمین سادگیم دوس داشته باشن..ومجبور نباشم خود واقعیم روبخاطر سادگی ومهربونی  ملامت کنم....

هر روز باخودم عهد میبندم که ازفردا ازنو پامیشم. زندگی وخودمو میسازم....ولی صبح ک میشه روز از نو روزی ازنو....وشبا انقد خودمو سرزنش میکنم ک آخرش هق هق گریه امونم نمیده....

وخیلی چیزای دیگه.....

من بطرز فجیعی نه حاضرم تسلیم بشم ونه توان بلند شدن رو دارم....

وخلاصه روزام بااین جنجال ها میگذره....

ومن هیچوقت زندگی نکردم واز روزهام لذت نبردم....

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ"  چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...