2777
2789
عنوان

قطره آهن و اسهال

52 بازدید | 12 پست

سلام خانوما دکتر یه قطره آهن و ویتامین داده که از وقتی اینارو میدم دخترم اسهال شده تازه شش ماهش شده  قطره اهن اینه روش نوشته از یک سال تا بزرگسالان حتی سالمندان ولی نوزاد ننوشته نمیدونم چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میبینی اسهال شده نده دختر خوب اسهال خطرناکه بدنش کم آب بشه واقعا بده

نمیدم  به دکترش هم گفتم ولی میگه کم کم بده بهش نمیدونم ویتامینشو دوز روزه ندادم  اهن هم امروز ندادم 

نوزاد ک آهن نمیخورهاز شش ماهممکنه نسازه ولی اگر روش نوشته بالای یکسال خب ندهلیپوزوفر بده خیلی عالیه ...

احتمالا  اینو از بهداشت دادن باید از خود دکتر هم بپرسم ببینم چی میگه 

نمیدم به دکترش هم گفتم ولی میگه کم کم بده بهش نمیدونم ویتامینشو دوز روزه ندادم اهن هم امروز ندادم

این قطره رو حذف کن ممکنه خطرناک باشه اون دکتر اخمق ک دلش نمی‌سوزه برای این طفل معصوم خودت نده من بچهام هیچ کدومشون قطره آهن و ویتامین نخوردن ماشاالله هزار ماشاالله مشکلی هم ندارن

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

این قطره رو حذف کن ممکنه خطرناک باشه اون دکتر اخمق ک دلش نمی‌سوزه برای این طفل معصوم خودت نده من بچه ...

اره والا دیگه به دکترا هم اعتماد نیست یه دارویی الکی میدن که فقط خلاص بشن 

احتمالا اینو از بهداشت دادن باید از خود دکتر هم بپرسم ببینم چی میگه

بهداشت رایگان میدن و حتما طبق سن نوازاد میدن. ولی اونا سیاه میکنه دندون رو. و خوشمزه ام‌نیست

لیموزوفر یکم گرونه ولی هم خوشمزه است هم دندون خراب نمیشه

حتما عوضش کن

نوزاد ک آهن نمیخورهاز شش ماهممکنه نسازه ولی اگر روش نوشته بالای یکسال خب ندهلیپوزوفر بده خیلی عالیه ...

چرا من برا پسرمم میدادن ولی اون اسهال نمیشد یادم نمیاد که اسهال بشه 

اره والا دیگه به دکترا هم اعتماد نیست یه دارویی الکی میدن که فقط خلاص بشن

همون دیگه من دخترم مریض شده بود رفتم دکتر گرون و خوب ک بچم خوب بشه زود

مرتیکه ی احمق حتی از جاش بلند نشد معاینه کنه هیچم نگفت فقط دارو نوشت گفت بسلامت من برگه دارو هاشو حتی نگرفتم بچمو بغل کردم آوردم بیرون رفتم ی جای دیگه 

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

بهداشت رایگان میدن و حتما طبق سن نوازاد میدن. ولی اونا سیاه میکنه دندون رو. و خوشمزه ام‌نیستلیموزوفر ...

باشه پس ممنون  اول فکر کردم از ویتامین هست بهش ندادم دیدم باز درست نشد  عوضش نکنم هم نمیدم دیگه تا عوضش  کنم مرسی 

همون دیگه من دخترم مریض شده بود رفتم دکتر گرون و خوب ک بچم خوب بشه زودمرتیکه ی احمق حتی از جاش بلند ...

اره بابا خیلی مراقب باشید مخصوصا دارو هارو برا فامیل ما اینجوری شده بود   دکتر یه دارو داده بود بعد فامیلمون دیده بچه داره بد تر نیشه برده یه متخصص نوزاد  یه دکتر دیگه بهش گفتن این دارو برا کودک نیست که بهت دادن