2821
2789
عنوان

هوای الوده

164 بازدید | 10 پست

و حرف های حقی که نمی‌تونی بگی چون سریع تاپیک بسته میشه توتهران بی آرتی پر از دود توخیابان حرکت میکنه و مینی بوس هایی که از رد خارج تازه شده سرویس بچه مدرسه ای که وقتی از خیابون رد میشن کل محل دود میگیره و بچه های دبستانی طفلک که باید تواین هوا به مدرسه برن ،،،کاش یه با وجدان یه آدم نون حلال خورده یه انسان واقعی یا باشرف یه کسی که خدا رو در نظر داره یه کسی که به آخرت باور داره پیدا بشه که مشکل آلودگی حل کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الودگی هوام ممنوعه حرف زدن ازش؟؟؟؟؟؟؟؟

یا سوختن جنگل های هیرکانی؟؟؟

اینا ممنوعه واقعا؟؟

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

چقد خوشحالم که تصمیم ندارم بچه دار شم

هرروز بیشتر مصمم میشم رو تصمیمم

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

الودگی هوام ممنوعه حرف زدن ازش؟؟؟؟؟؟؟؟یا سوختن جنگل های هیرکانی؟؟؟اینا ممنوعه واقعا؟؟

توایران داره همه چی ممنوع میشه حتی نفس کشیدن بچه های طفل معصوم 

خدانگذره ازشون ک تعطیل نکردن.من نمیدونم جون بچها مهمتره یا نظام آموزش و یادگیری اکثررر شهرها تعطیل کردن بعد تهرانی ک توی دود غرق شده تعطیل نیست.واقعاااا ک متاسفم براشون

وای رفتم بیرون اومدم آنقدر سردرد شدم بالا آوردم بیچاره بچه ها

چند سال تهران و شهرهای بزرگ همینه ولی هیچ وقت یه فکر اساسی نمیشه خوب اگه نمیتون فکر کن از پشت اون میز لعنتی برن گمشن اینا که فقط بلدن از مردم توقع داشته باشن  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز