2777
2789
عنوان

هوای الوده

163 بازدید | 10 پست

و حرف های حقی که نمی‌تونی بگی چون سریع تاپیک بسته میشه توتهران بی آرتی پر از دود توخیابان حرکت میکنه و مینی بوس هایی که از رد خارج تازه شده سرویس بچه مدرسه ای که وقتی از خیابون رد میشن کل محل دود میگیره و بچه های دبستانی طفلک که باید تواین هوا به مدرسه برن ،،،کاش یه با وجدان یه آدم نون حلال خورده یه انسان واقعی یا باشرف یه کسی که خدا رو در نظر داره یه کسی که به آخرت باور داره پیدا بشه که مشکل آلودگی حل کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الودگی هوام ممنوعه حرف زدن ازش؟؟؟؟؟؟؟؟

یا سوختن جنگل های هیرکانی؟؟؟

اینا ممنوعه واقعا؟؟

پاینده ایران و ایرانی 💚🤍❤️پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک

چقد خوشحالم که تصمیم ندارم بچه دار شم

هرروز بیشتر مصمم میشم رو تصمیمم

پاینده ایران و ایرانی 💚🤍❤️پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک

الودگی هوام ممنوعه حرف زدن ازش؟؟؟؟؟؟؟؟یا سوختن جنگل های هیرکانی؟؟؟اینا ممنوعه واقعا؟؟

توایران داره همه چی ممنوع میشه حتی نفس کشیدن بچه های طفل معصوم 

وای رفتم بیرون اومدم آنقدر سردرد شدم بالا آوردم بیچاره بچه ها

چند سال تهران و شهرهای بزرگ همینه ولی هیچ وقت یه فکر اساسی نمیشه خوب اگه نمیتون فکر کن از پشت اون میز لعنتی برن گمشن اینا که فقط بلدن از مردم توقع داشته باشن