2777
2789
عنوان

میشه رو ترشی دعا خوند

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 33 پست

تاپیک قبلی اومدم راهنمایی گفتی یه خانم تحصیل کرده و فلانی

اخه زن حسابی اینا چیه میگی پس! اعتقاد نداشته باش تا اثر هم نکنه. 

من خودم نه به چشم زخم نه به دعا نه به جادو جمبل به هیچی عقیده ندارم و فقط میگم خواسته ی خدا و اختیار انسان سرنوشت رو رقم میزنه و دلمم آرومه.شما هم دلتو آروم کن و اصل رو بر نیت خوب بقیه بزار مگه وقتی چیز بدی دیده با‌شی یا خلافش برات به یقیین رسیده باشه. 

🌱

تاپیک قبلی اومدم راهنمایی گفتی یه خانم تحصیل کرده و فلانیاخه زن حسابی اینا چیه میگی پس! اعتقاد نداشت ...

اخه من تو اطرافیان دیدم که با دعا چه کارا که نکردن، هست این چیزا عزیزم، از حسادت میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من تو اطرافیان دیدم که با دعا چه کارا که نکردن، هست این چیزا عزیزم، از حسادت میاد

من بازم عقیده ندارم 😅

به دلت بد اومده قبول نکن از کسی چیزی

و حتما یه خلوت ذهنی داشته باش به نظرم ذهنت درگیره از درون خسته ای یکم به خودت محبت کن مراقب خودت باش با همسرت هم کشش نده. یادم نمیاد حتا یه شب قهر خوابیده باشیم چون میدونم عادتش میشه. شده نصف شب بیدارش کنم سنگامو وا بکنم اینکارو انجام میدم اما اجازه نمیدم طولانی بشه. میشه به یه نمد یا فرش شبیه‌ش کرد هرچی بیشتر تو آب بمونه سنگین تر میشه. قهرم همینه. والا من که خیلی رو  دارم مقصر هم باشم دستور میدم فلان کارو بکن تا آشتی کنم 😂. 

دوست دارم تاپیک بعدیت خبر آشتی تون باشه ❤️

🌱

من بازم عقیده ندارم 😅به دلت بد اومده قبول نکن از کسی چیزیو حتما یه خلوت ذهنی داشته باش به نظرم ذهنت ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 😘 بله درسته، خوشبخت و عاقبت بخیر باشی